Lelaki melatah sampai sebut ........

Tags

Aku nak tanya ni. Pakwe korang melatah tak? Takde pakwe? Ok. Ayah korang ke abang korang ke? melatah tak? haha. aku tahu lelaki memang ada yang melatah. tapi ni la kali pertama aku terjumpa. kelakar la pulak kan bila ingat balik. cerita dia macam ni...

tadi masa aku pergi Jusco, aku pergi bahagian sport. nak cari swimming suit. lepas tu aku lalu ah bahagian raket badminton tu. aku nampak ah satu kapel ni tengah dok pilih raket badminton. yang si pakwe ni tengah pegang raket tu kira macam tengah test pakai la. 

aku lak masa tu kat belakang kapel ni. dah tak ada laluan lain pun, aku kena selit gak belakang dorang. lepas tu tah macam mana si pakwe tengah nikmat test raket tu, sampai tak sedar aku kat belakang. aku lak masa tu dalam hati dah cakap dah, "ah memang kena gak aku dengan batang raket ni" masin mulut aku, batang raket tu berdesup kena perut aku.

senak weh.



nasib baik perut.kalau bawah sikit tadi? sapa nak jawab? aku dah ar belum kawen lagi. oh pehlis. tapi nasib baik ovari aku tak cedera tadi. kalau cedera, memang aku cederakan dia punya ovari pulak. kalau ada ar. haha. tapi kan aku bukan nak higlight pasal aku kena batang raket tu. tapi terkejut sebenarnya dengar pakwe tu melatah. masa batang raket tu menusuk perut aku, dia sempat menjerit..

oh p***** mak kau!!


 gambar hiasan je. pakwe melatah tu lagi ensem. tapi sayang, kuat melatah. haha



aku masa tu memang tengah senak. tapi aku sempat gelak bahak bahak depan pakwe tu. yang si makwe tu bantai gelakkan pakwe dia gak. oohh nampak je macho ea tapi melatah mengalahkan joyah sport! aduh..donat sungguh

klah. aku nak makan ubat ni. sakit oh perut aku kena batang raket. esok nak xray ovari aku ok lagi tak.


P/s : korang dah join belum Bloglist Cik Aish? klik SINI untuk join okay!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :