Shaheizy Sam Menang Bintang Paling Popular!

Tags

Tahniah tahniah tahniah!!! 
Anugerah Bintang Paling Popular (ABP) yang baru selesai tadi dah pun kita tahu siapa yang menang kan? Shaheizy Sam pelakon dalam filem Adnan Sempit berjaya memenangi anugerah yang paling kita nanti nantikan ni. tahniah bro! lu memang terbaik!


Zizan jadi pengacara ABP.
Aku taknak ulas yang lain lain. Tapi aku dapat rasakan semua orang suka ABP tahun ni. Pengacara yang memang kelakar habis siapa lagi kalau bukan Raja Azura, Sharifah Shahira, dan juga ZIZAN! yes memang gabungan yang mantap!


Pemenang pemenang pulak rasanya macam adil je aku tengok. Fasha Sandha menang kategori TV, Lisa Surihani menang kategori filem. Ana Rafali menang, Yuna pun menang. So jangan ada yang tak puas hati tau! Semua yang korang minat semua menang! Zizan pun menang! Faizal Tahir pun menang! 


Terima kasih Datuk Siti!
Sam ada bagi ucapan last sekali. dia kata terima kasih Datuk Siti Nurhaliza sebab tarik diri dari ABP. Sebab bagi laluan untuk dia menang! ye! Siti memang best. Bagi laluan kat orang lain ye. Salute sama lu Siti!! Dan yang paling menarik adalah..............


Kita bakor je!
Usop Wilcha pun ada! adoi. teman cukup suka kat Usop! siap bawak wilcha naik pentas. dan paling sporting bila penonton semua join lambai tangan macam Usop. banyak jugak lah dialog Kak Limah tadi. sangat fun! Tahniah Berita Harian! gempak tahun ni!Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :