.

.

Kenapa ada lelaki yang online time time ni? oh bawak laptop dalam masjid ea

haha. tadi bukak Facebook. tiba tiba ada lak kaum lelaki yang masih online time time macam ni. eh dorang tak pergi solat Jumaat ke? pastu ada la sorang member ni buat status macam ni


kenapa ada lagi lelaki yang online sekarang? dalam masjid pun ada wifi ke? pelik..


haha. pedas menikam kalbu weh status member aku ni. lepas tu yang kelakanya lepas je keluar status macam tu, dan dan je lelaki yang online tadi terus offline. malu ah tu. ustazah aku ada cakap, kalau kita jumpa lelaki kat shopping complex ke kat mana mana ke time time solat Jumaat ni, kita jerit ah kat dia.."eeeii dah jadi perempuann!"


haa kasi berasap sikit telinga lelaki yang ponteng semayang Jumaat nih. hehe. lalalalala.

14 Komentar untuk "Kenapa ada lelaki yang online time time ni? oh bawak laptop dalam masjid ea"

sokong sangat-sangat..
"eeei...!da jadi pempuan erk?.."

@qucachahir
haha tu ayat pedas dari ustazah kita dulu..kui2

kat mejid ada wireless kot..

guna BB..

hahaha

masjid skrng da maju.
ade wifi cm mcD. ngeh3! :D

@pena rozie

hehe alamak takde button like la pulak..

hahaha btul2..sokong sgt..eeiii da jd pompuann or period kerrr? hahahahahaha

@cik hani

hamboi hamboi...online pakai bb lagi ea..bwk bb g masjid ke.haha

@nabielahuda
hehe..adess..ntah la no komen la..agaknya la tu kot..

@:.NueRuL.:
haha amboii nuerul..sukaa ye..hahaha..

hehe,Miss A like this entry a lot! <3

Back To Top