Kenapa ada lelaki yang online time time ni? oh bawak laptop dalam masjid ea

Tags

haha. tadi bukak Facebook. tiba tiba ada lak kaum lelaki yang masih online time time macam ni. eh dorang tak pergi solat Jumaat ke? pastu ada la sorang member ni buat status macam ni


kenapa ada lagi lelaki yang online sekarang? dalam masjid pun ada wifi ke? pelik..


haha. pedas menikam kalbu weh status member aku ni. lepas tu yang kelakanya lepas je keluar status macam tu, dan dan je lelaki yang online tadi terus offline. malu ah tu. ustazah aku ada cakap, kalau kita jumpa lelaki kat shopping complex ke kat mana mana ke time time solat Jumaat ni, kita jerit ah kat dia.."eeeii dah jadi perempuann!"


haa kasi berasap sikit telinga lelaki yang ponteng semayang Jumaat nih. hehe. lalalalala.

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :