Tertekan...ada siapa siapa boleh bagi kaunseling?

Tags

tarik nafas.........hembus.. tarik lagi..hembus. ok boleh menaip sekarang. OMG, tertekan sudah. ni bukan soal ada siapa siapa yang tekan or wateva. tapi perempuan memang biasa ada perangai pelik pelik ni sekali dalam sebulan. you know it dear..


rasanya terpaksa lupakan hasrat untuk buat Master in Education. Sebab macam macam masalah sekarang ni. kalau dilistkan memang berderet deret kang. tak pasal pasal aku buat scroll box untuk listkan benda tu je. no need. 


fine. ada siapa siapa yang boleh bagi kaunseling atau penampar sedas dua kasi wake up sikit aku pagi pagi ni?please please please..



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :