.

.

Tertekan...ada siapa siapa boleh bagi kaunseling?

tarik nafas.........hembus.. tarik lagi..hembus. ok boleh menaip sekarang. OMG, tertekan sudah. ni bukan soal ada siapa siapa yang tekan or wateva. tapi perempuan memang biasa ada perangai pelik pelik ni sekali dalam sebulan. you know it dear..


rasanya terpaksa lupakan hasrat untuk buat Master in Education. Sebab macam macam masalah sekarang ni. kalau dilistkan memang berderet deret kang. tak pasal pasal aku buat scroll box untuk listkan benda tu je. no need. 


fine. ada siapa siapa yang boleh bagi kaunseling atau penampar sedas dua kasi wake up sikit aku pagi pagi ni?please please please..



14 Komentar untuk "Tertekan...ada siapa siapa boleh bagi kaunseling?"

assalamualaikum...
kita xkan bleh lari dari masalah...
tp setiap masalah mesti ad jln penyelesaiannya...
tertekan mcm mn pun dgn masalah, mesti kena hadapi juga kerana masalah itu mematangkan kita...

think positive, don't think negative...

bernafas ikut mulut...masa hembus make sure mulut bau mint..hehehehe...istighfar banyak2..doa banyak2..zikir banyak...InsyaAllah tenang nanti tuh..hehehe

iemah : thanks iemah..sebab dah berat sangat rasanya ni..tak tertanggung da..pastu dgn org sekeliling kene buat mcm tak ada apa..:(

rose : adehh..sakit ar...cet! hehe

dinda iva : thanks iva..fuhh..

smlm x nk kongsi... -_- CPR nk?cm semput je tu. :))

CPR? huhu takpelah terima kasihhhh..

xmo la stress2..
cayok cayok!

hahahaaahah sabo cik aish..deela pun mlm td tah nape giler nngs sorg kat umahh..hahah biasa la org pmpn tetibe emo :P

fadheela : tula..kdg2 ada je benda yg buat kt down tiba2..hurmm..perempuan oh perempuan..huhu

chill...biaselah manusia. mesti ade masalah kan.
dah chill ke belum ni? hahah.

haha..chill sikit..gara gara menapar diri sendiri td..

Back To Top