Eh siapa follower 999, 1000 dengan 1001?

Tags

Yea. Alhamdulillah Belog Cik Aish dah mencapai 1000 follower. (orang lain dah 8 ribu follower ko baru seribu, cet) hahaha. takpe la. apa pun aku nak ucap terima kasih banyak banyak sebab sudi follow Belog Cik Aish yang ntah hape hape ntah ni. muah korang. 


Jom tengok siapa follower bertuah yang pegang nombor 999, 1000 dan 1001. hehe. cik aish tak ada apa apa nak hadiahkan kat korang bertiga. tapi cik aish buat entry khas untuk korang ea. jom tengok siapa yang dimaksudkan tuuuu...

follower 999

follower 1000

follower 1001


eh hari nie sabtu la! hari untuk segmen menyegmen..jap nak cari idea . hahaha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :