.

.

Eh siapa follower 999, 1000 dengan 1001?

Yea. Alhamdulillah Belog Cik Aish dah mencapai 1000 follower. (orang lain dah 8 ribu follower ko baru seribu, cet) hahaha. takpe la. apa pun aku nak ucap terima kasih banyak banyak sebab sudi follow Belog Cik Aish yang ntah hape hape ntah ni. muah korang. 


Jom tengok siapa follower bertuah yang pegang nombor 999, 1000 dan 1001. hehe. cik aish tak ada apa apa nak hadiahkan kat korang bertiga. tapi cik aish buat entry khas untuk korang ea. jom tengok siapa yang dimaksudkan tuuuu...

follower 999

follower 1000

follower 1001


eh hari nie sabtu la! hari untuk segmen menyegmen..jap nak cari idea . hahaha

24 Komentar untuk "Eh siapa follower 999, 1000 dengan 1001?"

wah, dah 1000 followers cik aish, congrats..
teroskan blogging taw.. :)

wow cik aish ! keep it up ! jelessss oteh

@Marya Hana .
hehe thanks marya! awak pun sama congratz gak..hehe

tahniah cik aish!
rasenye baru lg aritu follower cik aish 888..
arini dh 1000++..
tahniah! tahniah!
usaha lg cik aish!
cayok cayok!

@MissSyarniFarida
thanks...nipun sebab support dr korang gak

@Cik Ezy
thanks cik ezy..cik ezy byk support cik aish b4 ni :)

wahhh..tahniah la cik aish...=)

999 - sy la tuh !

hehe btw , congrats cik Aish dah beriban followers . keep up !

congrats cik aish!!..hehehe..bila lagi la blog taufiq nk seribu..aduhaiii

@Taufiq Wr
hhee ala tak lama lagi la tu taufiq ..hehe tggguuu..

wahhh. best nyaaa. jom join contest dak eyrah. hdiah lumayan !

http://ekinn-lovafiyas.blogspot.com/2011/04/contest-blog-saya-smart.html

tahniah ye :) moga success sokmo :)

tahniah cik Aish..hopefully reen pun dpt jejak seribu mcm cik Aish...blogger baru yg bru saja menjinakkan diri di dunia blog ^^
btw thanks for the entry! :D

wahh!! thank you Cik Aish!! (^_^)

blog saya 300 pon tak dapat lagi...inikan pula seribu...huhu...tahniah ye Cik Aish!

SyafzMagz

@Reen Rostarizam
tkpe reen..mula dr bwh kt semua ni..sama je.. :)

cik aish!!! seronoknya dah 1000++ !
congrats ya~ wee! happy blogging. ;)

wow!! da 1000 lbey..
hu3..
sonok2!!

Back To Top