.

.

Maharajalawak minggu ni best ke?

best ke? macam hambar je
sesedap ajinamoto betul ko kata hambar kan aish? ko tak dengar jiran sebelah menyebelah ketawa terbahak bahak sampai bergegar pintu rumah tadi? ala bukan semua pun yang perform malam ni. Jozan tak berapa nak menyengat tapi lawak dia kreatif! 


Nabil pun kreatif dan lawak gak sebab aku mati mati ingatkan part dia tu dipendekkan sebab tetiba kuar AC mizal. upenya dia reverse time. haish best betul. Lepas tu Jambu pulak aku tak cam sebab si awek tu siap cukur misai lagi. hehe memang kreatif part main kejar kejar tu. 


yang lain? boleh tak diafundi keluar secara pukal? sebab dorang macam dah kering idea je. hehe. I'M Sorry!
10 Komentar untuk "Maharajalawak minggu ni best ke?"

sepah x best ke..?? atia x dpt tgok.. huhuhu..>_<

jiran sebelah ketawa terbahak2 sampai bergegar pintu..itu mmg best sangat la tu..:)

@gadis melayu
sepah best gak..tp mcm jozan..tak nyegat sgt.

alamak ter'miss. tak tgok malam td. hee~

Back To Top