.

.

DILEMA LELAKI BILA NAK BELI BARANG EHEM EHEM DEKAT CASHIER PEREMPUAN


 dilema seorang lelaki.ahaks

Kali ni aku nak buat entry gila lagi. alah macam tak biasa baca entry gila dalam blog aku ni? terjah sini dan sini. jangan gila pulak lepas tu sudah. so entry ni nak tuju dekat kaum lelaki. aku nak tanya ah kan. korang berani tak masuk kedai and tanya if nak beli apa apa minyak, sensoil ke, kondom ke, or wateva?

aku rasa ada lagi yang malu malu kucing tu. especially kalau kedai tu perempuan yang jaga. awek muda pulak tu kan? kalau tua takpe lagiks. hehe. 

"dik.... sensaoil nih minyak apa yek?"
"macammana nak gunakan minyak sensaoil nih?"
"berkesan ke minyak sensaoil nih,dik?"


sambil buat muka seposen lelaki ni tanya kat budak pompuan tu, terus muka dia merah padam dan terkial kial nak jawap. tak ke kesian dak perempuan tu? so aku pun tak tahu la sama ada senang nak cakap direct atau pun beralas. haha lelaki sila la jawab.

dulu aku penah keje farmasi. time tu aku budak budak lagi. baru habis SPM. dan serius aku dulu naive sangat. bab bab seks ni kurang mendapat pendedahan. suci dalam debu lagi taw! 

ada sekali tu aku nampak dia cari cari benda. aku pergi tanye dia carik apa? dia boleh sengeh sengeh je kat aku. pastu aku bengang aku buat tak reti jela. malas aku nak serve customer macam tu. lepas tu agaknye dia cari cari tak jumpe. dia datang tanya aku 

"dik..ade jual stokin tak kat sini??"

aku pun dengan jujur nye cakaplah..

"sini farmasi bang..stokin takde jual..tapi kalau pantyhose tu ade la.."

pastu mamat tu dah mcm tersipu sipu. aku pun pelik arr. sengal ape mamat ni. pastu agaknye bos aku nampak mamat tu macam selenge, bos aku  tanye dia

"nak cari kondom ke?" pastu mamat tu laju je angguk...

pastu time bayar tu aku pun buat muka tak bersalah jela ngan mamat tu. tapi sebenarnye aku menahan diri dari tergelak. bodoh nye lelaki ni..cakap jela ko cari kondom. aku boleh je kot tunjuk hahahahaha. agak kejutan perasaan gak aku time tu. ye arr. aku bebudak lagi maa time tu..hahaha

..................

ni lagi satu story aku nak share. 
(kisah member aku eh bukan kisah aku haks haks gila nak matiks?)

aku teringat kejadian yang berlaku satu ketika dahulu. aku ikut member aku beli seluar dalam kat supermarket. selepas member aku memilih milih dia serahkan box spender tu kat promoter(perempuan). promoter itu cakap dengan relax

"bang, saya rasa saiz ini terlalu besar untuk abg" 

aku gelak guling-guling dan cakap kat member 
"tulah, kau punyer kecik sangat, baik kau pergi tukar yang lain"...

actually pembeli ada hak untuk beli apa barang sekali pun. so aku faham dilema menjadi lelaki bila nak beli barang barang private nih. ahaks. sian korang.. alolololo
51 Komentar untuk "DILEMA LELAKI BILA NAK BELI BARANG EHEM EHEM DEKAT CASHIER PEREMPUAN"

gilo part spendar tu, memperkecilkan kemaluan, hahahaha

haha..mmg lawak part last tu. mesti malu kan. ades

hahaha LOL....bab akhir tu xboleh bela memang lawak...mamat tu pon satu asal x try dulu muat ke x...kondom tu member aku tp dia relax mascooler punye orng...dia tanya je ade salegirl kat 7E...anyway cerita ni memang masyuk habis

@nazirulhazwan~ haha no komen la..tu pengalaman member..haha

@najihah sahami aah slumber gila promoter tu..hampes gas tul haha

@HaFiz haha mane leh try ? leh ke? aiyakkk hahahahaha

ye la cik aish ni..semua cite membe2 dia je..dia tka de kena pun..kih kih kih kih

haha~slumber giler promoter perempuan tuh kasik suggestion..haha XD

haha..stylo la cik aish entry ni..super duper like !!!

kisah last tu rasa cm nk tomoi je idung promoter tu...


hahaha

@Pesta Jiwa ala penat taip..senyum je? hahahaha

@ArulchelseA hahaha ..biasala..pengalaman org lain tu sebenarnya amat berharga..kerana diriku begitu berharga.haha

@Atiqah Wadiah promoter tu sebenarnya adalah.............. ahaks

@nysa kekeke amboi..suka yeee..ada pengalaman meh share la.hgaha

@yusuf mujahidin ™ hhaha adoi..sian la kat promoter tu..dia jujur tau!

eh, boleh pulak dia suggest. mana tau memang besar tu saiz dia? aaaa, erk. larikks. xDD

@Tea haha tu ah kan..dont judge by its cover la kan? haha

@Cik Aish

saya pulak penat membaca..tu yg mampu senyum je...

hahaha.. xleh blah. sbr jelaa!

haahahaha..

nasib baik kecik lagi

so tade pengalaman.

ayat tak leh blah ok ... tergugat aku ... ceh ...

bkn laki jer.. pompuan pown ada dilema yg sama.. heeeee~

cik aish jom join
31-7 Birthday Giveaway

hahahahhaa. bab spender tu kelako :D

@syashafie da mcm tgh kesakitan lak pulak..hehe

@Darkbatman heeee..abg darkbatman laa..phewitt

@Hafizuddin Jasmi sudah la..jgn nak tipu ..hahaha..kamu da besar panjang da tu

@iPai haha apesal ko nak tergugat lak..hadoi..tak paham aku

@gadis melayu ha ah kan..mcm aish kalau nak beli jamu, tp owner kedai lelaki, mcm berat hati je nk g..ahaks

aku pon baru tau pasal stokin tu taon lepas. bengong btol haha

hahahahahah x lehh kata apa2...hanya mampu tersenyum :)

stokin? haha. kemon la. ..
promoter spender tu kejam gila. ;DD

@Cik Mira hak hak hak... tu ah...stokin ...takde nama lain ke..aiyakk

@stellaizz senyum ye...hehehe...sweet je kan

@wan zuliyana [apel] tu ah..klu silap2 org, mau bunuh diri kot

ye laa yang wanita kadang2 suka buli lelaki dalam hal2 gini .. ish .. ish .. tak adil

@iPai hehe ala pompuan pun kene buli gak pe...aku kalau nak cari jamu kat kedai jamu, owner lelaki, dorang buli ohh..next entry k! haha

hamboi .. siap ada idea untuk next entri .. jamu tuh utk ape sebenar ye

serius.. aku senyum2 baca entri ni.. ahahaha... lawak siot..

lelaki paling sensitif kot sal spender tu.. ahahah

kahkahkah adoi gelak guling2 baca entry ni. hahahaa. ziema pun segan kot nak beli barang2 dalam ni. sume suruh my mum belikan. haha.

Back To Top