contest kenangan zaman sekolah

Tags



nak story pasal cinta monyet macam boring je. ala takde sapa kot yang minat aku masa kecik kecik dulu. kitew kan comot. eceeeyy. ala sebenarnya ada dulu pakwe masa darjah 6. nama dia nak sebut ke? MOHD IZHAM BIN GHAFFAR. dia dah kawen dah. sob. 



ads

klik gambar ni untuk join contest ni okay!



tapi kali ni nak cerita pasal masa sekolah rendah dulu. time rehat. masa tu tahun 1998. biasalah zaman tu orang tak berapa nak kaya sangat. aku pulak sekolah kampung je. kalau masa rehat beli air kotak, kira loaded la. ramai ah pengikut masa tu. well. haha. pape tah 


masa tu aku jual stiker. weh dari kecik kecik lagi aku dah mata duitan weh. tapi sebenarnya dari kecik lagi dah pandai cari duit. so aku memang guna duit tu untuk bermewah mewahan time rehat. melantak air kotak selantak lantaknya. 


dah tu aku rasa macam bosan je hidup. eh tetiba. aku pun naik bilik guru. amik kotak kotak air minuman yang dah kering kene sedut dengan aku tu, aku tiup kasi bulat kotak tu, pastu aku pijak. PPOOOOMM! meletup weh. bingit bilik guru kat bawah tu. *takyah la aku nak tulis tutorial cara nak letukan kotak minuman!*


see? kecik kecik lagi dah jadi terrorist. tak main la cengeng cengeng main getah ke main batu seremban ke. gua ganas! tapi blog pink. pe hal? haha. tu je nak citer. tak best pun. 


contest yang ceria ini dihasilkan oleh cik nurussalwa dan ditag oleh mimie
jadi aku nak tag aniss dengan bangku kosong.


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :