.

.

senarai blogger yang join segmen blog review

Salam akak akak abang abang adik adik semua. first of all thanks a lot pada semua yang support segmen ni. seriously saya tak expect ramai blogger yang nak join untuk segmen blog review. yelah bukan contest dapat hadiah pun kan? so seyesly tak expect. jadi setelah diperkenankan duli duli raja raja, saya nak tutup segmen ni hari ni. dan sorryyy teramat sebab ada sedikit perubahan okay disebabkan penyertaan banyak jadi kasihanilah daku ini. 


1. saya akan review 5 blog satu hari dalam satu entry
2. satu hari saya akan buat 2 entry, jadi ada 10 blog akan direview
3. blog yang bakal direview ikut giliran di bawah.


jap kesat peluh. nasib baik ada assistant. haha. korang memang suka kene review kan! 


46. Haniff



bila nak start review? eh sabar lah. kasi aku bernafas dulu. hahaha
13 Komentar untuk "senarai blogger yang join segmen blog review"

sayapun nak juga ahdoi...plz10000000000000..:p

Uchi kay-f @hmad : ko mana hilang? penat aku tggu..nasib bek ada 79...aku nak ckupkan 80..nak join cepat isi borang! haha

cube tgok no 20....:)
ad 2 link...

pRiNCe : da da aku betul kan..haha see..juling mata aku ni weh.haha

wahhh..
rmai jgk..
cayok cayok cik aish!
hehe

salam...
thanks cik aish...=)
no 12..
mknanya hari kedua ke gliran sy??
sy tggu~~ hee ^^

wahhh...ramainya..yg pntg sy ade dlm list..huhuhu..=)

wahh...rajin gilak review blog banyak2
kalo aku pengsan dah....

pape pon,god luck pada ko eh. =)

Wah! Ramainya yang join, 79 orang. Giliran Arol lambat lagi. :)

beautiful_rose : takpe..ada assistant..hahaha

Back To Top