senarai blogger yang join segmen blog review

Salam akak akak abang abang adik adik semua. first of all thanks a lot pada semua yang support segmen ni. seriously saya tak expect ramai blogger yang nak join untuk segmen blog review. yelah bukan contest dapat hadiah pun kan? so seyesly tak expect. jadi setelah diperkenankan duli duli raja raja, saya nak tutup segmen ni hari ni. dan sorryyy teramat sebab ada sedikit perubahan okay disebabkan penyertaan banyak jadi kasihanilah daku ini. 


1. saya akan review 5 blog satu hari dalam satu entry
2. satu hari saya akan buat 2 entry, jadi ada 10 blog akan direview
3. blog yang bakal direview ikut giliran di bawah.


jap kesat peluh. nasib baik ada assistant. haha. korang memang suka kene review kan! 


46. Haniff



bila nak start review? eh sabar lah. kasi aku bernafas dulu. hahaha
Previous
Next Post »