.

.

Waktu Paling Sesuai Update Entry

Ok. Sebenarnya semua orang tahu waktu paling sesuai untuk kita update entry kita adalah pada waktu malam mengambang. eh tak. waktu malam. sebab masa tu hormon blogger untuk berblogwalking tu tinggi. membuak buak je hormon tu kan? rasanya tak perlu kot nak jelaskan dengan sejelas jelasnya sebab korang mesti dah tau kan?


ok tapi selain waktu malam, waktu yang paling ideal untuk kita update entry kita adalah pada waktu lunch time. haa aku cakap berdasarkan eksperimen dan bukti yang sahih tau. tak percaya? betul..betul..meh sini aku nak tunjuk buktinya. 


jumlah visitor terpaksa di cropkan sebab cik aish ni pemalu. hahaha




Sebenarnya boleh dikatakan hari hari macam ni. jadi aku pun buat kesimpulan bahawa dorang ni memang blogger tegar sebab sanggup berlapar dahaga tak pergi lunch time semata mata nak blogwalking. muahaha..gurau je. ntahlah. so korang korang apa lagi tunggu. update la waktu macam ni. pastu tengok hasilnya. hehe


33 Komentar untuk "Waktu Paling Sesuai Update Entry"

gud info..;)
tapi memang betul..
tyme bulan mengambang n lunch tyme memang ramai BW..;)

sharing info :

http://fzhjmldn.blogspot.com/2011/04/kepercayaan-karut-ketika-haid.html

@misz fae
tu ah..pelik gak dorang ni tk g lunch ke.hehehe..

huhu..waktu puncak..ramai yang tengah rehat lorh..idea yang menarik ni..tak terpikir pun ^^

oho...
begitu rupanya...
tapi OE selalu update pagi2...
ehe... sebab waktu tu je yang ada masa...
waktu lain nak pergi blogwalking dan nak buat benda lain pulak...
hehe....
(n_n)

@IJAT360
hehe tp ramai yg dah tau sebenarnya..so apa lagi..amal kan insyallah traffic naik..muahaha ..mcm petua org kg lak rasnya

thanks.. kena tukar plan ni..
asyik publish awai pgi buta ja.. patut la x laku.. huhu.. trima kasih atas info ini..

fewiitt..
mantap la trapik dye.
kami malas nak bw..
kui3.
:D

pas ni nk tahan nafsu update pagi2 sbb nk publish tgh hari lak.hehehe.

@saya_arief
haha jgn la perlii..trapik tak kencang mcm arip laaa.hehehe

@rara pinkmafia
haha boleh je nak update pgi2...tp cuba publish time tghri..12 ke 2

blogger sanggup mnahan lapaq dan dahaga,,xpon sambil mngunyah mknn dorg blogwalking.

heee,, waktu free org org eh.,,haha
tgh ary ngan tgh mlm la cik aish ekkk :)

sebelum nie sukati je publish entry.. heee bila ada idea terus je taip dan publish... pasti nak scheduLe ikut time cik aish nie lah.. :-)

@fadh leyanie
haha betul gak tu..malas nak kuar kan..so ngunyah dpn pc je.hehe

@uLan
hehe boleh je..simpan draft dulu..then tghri br publish..:)

BW boleh mengenyangkan kot :D hehe

@Aisya Rahim
haha..yeke..kira boleh sendawa la lepas tu kekenyangan..hihihih

aha...boleh cuba.waktu tu je pon y free nak blogwalking.time kerje nanti bos marah =p

ziema slalu update entry time org dah tidur sbb siang malam ramai sgt update entry. so masa nak update tu rse lapang je. heheh. actually malu klau org bce entry. just update je then t'pulang nk bce ke tak nak. haha. sifat malu yg sgt tggi ye =____=

@.m y z.
ya allah bertuah betul..hahaha..jgn la malu malu..entry ziema best apa..rugi klu tak publish time peak hour..

baru tau..dapat info..thanx..huhu..

betul ke cik aish.harus ditingkatkan lagi ilmu mem-blogging. nih.

@Hanie_Dew aish tatau la blogger lain camne..tp pengalama aish sdiri mcm tu la :)

time malam malam tu waktu untuk melayan citer korea..iissshhh... =.='

chanteknye blog..sila2 jd follower sal n sal pn de churp2 jugak

Back To Top