.

.

Cik Aish : Segmen "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal"

 dah tutup dah sayang..

Yea. Bila weekend je blog pun lengang. bila lengang je mesti weekend. boring boring. korang pergi mana? dating ea. jeles jeles. ok disebabkan cik aish tak pergi mana mana hari ni, cik aish nak buat segmen untuk mengubat hati yang lara ni. tajuk segmen "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal"


Kalau jumpa blogger terkenal, korang suka jumpa siapa? lepastu apa korang nak buat? amik gambar? mintak tips time tu gak? atau pun ugut dorang supaya buat entry pasal korang dan paksa dorang follow korang time tu gak? haha ikut kreativiti korang ah.. nama pun KALAU kan..


macam biasa Cik Aish suka kan jawapan yang gila gila ala ala kentang dan menjadi jadi dengan twisties. so korang kena berimaginasi sikit sebab cik aish nak geletek buah pinggang cik aish lagi hari ni. macam segmen INI dulu? ingat tak? seronok bila baca RESPON KORANG yang sporting tu.





so kali ni macam biasa syarat nak join dia camni ye anak anak..

  • buat satu entry Cik Aish : Segmen "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal"
  • letak banner kat atas tu dalam entry korang
  • linkkan banner ke blog Cik Aish
  • dan jangan lupa drop your link tu kat sini 
  • yang bukan follower pun boleh join k!  

nanti aku preview respon korang dalam next entry aku. bahaha..ni namanya segmen gila giLA! Segmen ni agak2 rasa nak tutup, aku tutup. tayah tag sapa sapa pun. hehehehe..come come..share ur imagination!


Cik Aish : jangan ditanya nape banner ada ayam dengan lolipop. heeeee


7 Komentar untuk "Cik Aish : Segmen "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal""

atia nak join...^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kalau-saya-jumpa.html

hai..saya dah join..

http://azizulhakim91.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kalau-saya-jumpa.html

nak join... tutup bila nie.. baru sampai rumah.. penat shopping tadi.. tapi kalau tamat tempoh pun.. aniss memang nak join jugak :P

fara dh join..:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kalau-saya-jumpa.html

nak tanya jugak!! kenapa banner ada aym ngn lolipop? musykill.. ;p

mira join dah relax2 otak skit..;p

http://ciknalspeaking.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kalau-saya-jumpa.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

Back To Top