.

.

KANTOI PAKWE PERGI HOTEL

Hari tu aku dengar member aku membebel pasal dia gaduh dengan pakwe dia. pasal apa gaduh? pasal kantoi pakwe dia pergi hotel. tapi tak tahu ah dengan siapa. but still boleh menimbulkan syak wasangka ye tak. kalau korang jadi awek kepada si pakwe ni, mesti korang rasa something. 


kawan aku ni pandai. dulu dia senyap senyap ambik henset pakwe dia masa keluar dating, lepas tu buat FRIEND FINDER. kira macam dia tolong approvekan friend finder dekat henset si pakwe ni dalam diam diam. ha bijak bijak. lepas tu kawan aku ni pun selalu la find pakwe dia ni. yang si pakwe lak tak tahu diri dia telah difind oleh si makwe sendiri.


satu hari ni, kawan aku terkejut ah sebab tiba tiba malam tu dia find pakwe dia, pakwe dia dekat hotel. apa tah nama hotel tu. aku pun tak ingat. apa lagi pompuan ni meraung aah. haha. semua jenis maki makian keluar. nasib baik aku tak kena tempias maki maki dia. dasaattt..member aku ni pun apa lagi. ajak aku teman dia pergi hotel tu cari pakwe dia. last last tak jumpa. 


dan korang tahu apa jadi sebenarnya?


rupanya si pakwe ni hantar member dia pergi hospital. hospital tu betul betul bersebelahan dengan hotel tadi. kira kitorang terserempak si pakwe ni dekat tepi hospital tu ah. adeh. aku yang follow member aku ni dah bantai gelak guling guling. 


tu la..pandai pandai ko, ada gak kurang pandainya. lain kali jangan percaya sangat dengan Friend Finder ni. bukan betul pun. tak tepat sangat lahh! lepas tu kau sebagai awek, kena trust la pakwe kau. jangan senang senang nak maki sebaldi. sian pakwe ko tak bersalah.


Kesimpulannya, percaya pada pakwe berpada pada, percaya pada Friend Finder jangan sekali. muahaha. ok bai

22 Komentar untuk "KANTOI PAKWE PERGI HOTEL"

ha..tu lah..caye lagi kat teknologi..^^ kan dah malu sendiri..suh member tu malu sikit..hihi

@IJAT360
haha malu malu maluuuu..lari lari anak jap

alahai....siannya si pakwe ni...dlm bercinta kena trust each other.but if i,tau2 bf g hotel.mst nk ngamuk jugak rase.hehe

@rara pinkmafia
haha tu la yg member tu rasa..mesti rasa something gak kan..hotel tuu. tp maybe dia g dinner ke ..so tkleh nk judge awal2.. huhu

hahaha..adoi..lau jd pd ika pon ika xtau nak trust yg mne..(=_=)"

betul tu..kepercayaan sangat penting dalam perhubungan.. huuu :)

huishhh..sampai cari kat hotel??perghhh

haha. kadang friend finder tu berguna jugak. dlu ex bf kaki penipu buat FF kat die mmg tau je la die g mane. dkt tmpt laen ble tnye dkt umah? demss

hehe ..

naseb baek tak pergi serang..
kalo tak, lagi dasyatttt ,,

hihihi..
tapi camne nak buat friend finder eh ?

tetibe.

hehe

tu la...yg penting hati...
bila kite jujur dgn pasangan kita...
insyaAllah pasangan kita jujur...
jgn terlalu syakwasangka...
hahaha...

@fasha
yup.tp jgn percaya 100 peratus dear. :)

@Cik Mira
huhu..tu dah biasa berlaku mira..
:)
aish pun dulu penah kena

@cik teynteyn
errr kena buat tutorial ke? hahaha..tayah la dik..ff tu bkn btul sgt.

haha,kelakar cik aish,, keke
camto sekali,, naseb pegy tengok and nmpk,, kalo tak tengok tetibe serang mmg sian pakwe dea,, hihi

makwe ni betui2 amik tau ye mana pakwe dia pi, tu baru pakwe kalau jd laki cemana ye agaknye ehehe

betul3...friend finder ni bukan boleh pcya.dulu,fara ada pernah pergi KTM seremban..bf frind finder.pas tu dia dpt nama hotel mana ntah.waktu tu keluar dgn kwn.pas2 tiba bf call kena marah.nasib baik dia percaya fara.hehe..

@♥sophie♥
tapi sebelum selidik tu mmg da sebaldi la kene maki..haha

@nuriz
ha tu la pasal sis..hehe..no komen la sbb aish tkde pakwe lg. haha

@FaraLoveChoco
huwa situasi yg sama ea..ingtkan kene kat kitorang je.. haha

Back To Top