.

.

BENCI BLOGGER PERASAN FEMES TAPI POYO

aduh. apa lagi isu panas ni..ntah hape hape dorang ni tau. kot ye pun nak cari publisiti murahan, tak perlu create page page macam ni dekat mukabuku tu. pening aih. tapi kan aku rasa dorang ni saja nak meraih perhatian kita semua. biasala..desperate. hah aku kalau laser memang macam ni. 


 blogger pun ada yang ping blog kat sini. hahaha..lawak seh


lepas tu yang aku nak tergelak guling guling kat sini, bila tengok ada pulak blogger yang like page ni. apa ke pelik tu. aduh. tapi aku rasa dorang ni like page ni sebab nak ping blog lepas tu konfem ramai klik blog dorang. trafiic naik maa..bagus taktik tu.



 ni latest!


page ni baru je ditubuhkan. tengok pada fan nya tak ramai lagi. tapi aku dapat rasa page ni akan kumpul fan yang lagi ramai dari page yang atas tadi. haha. biasalah. blogger yang ada PHD dekat blogger femes ni kan ramai. so nilah masanya dorang nak like bende bende ni. 


kalau tak suka cakap depan depan la! apa barang buat page macam ni. huhu.



33 Komentar untuk "BENCI BLOGGER PERASAN FEMES TAPI POYO"

haha..adoi,saje jeles la tu..huhu

biasalah manusia lagi2 melayu
suka dengki mendengki ish2..
ape2 da

aipp! geram pulak rase..


tapi nak LIKE and PING blog jugak boleh x?

hahaha..

manusia tak normal yang buat tue.. (-_-)

Alah,dah nama pun orang melayu,Kita lebih suka b'dengki dengan sesama kaum kita b'banding nk salin tlg menolong utk b'jaya b'sma2

haha, tak sangke ada group mcm tu kt fb. sorry, atien jakun. takde fb.

Salam cik aishh .. uhh mesti cik aish dah ping2 kat situ .. hehehehe

camni kite buat fan page baru kat FB...kami benci facebook...hahahaha...

tak habis2 dengan dengkinyer...ke ader org blogger pegi tampor die hehe...esh esh bukan sekat periuk nasi die pun...ikut suketila nk berblog...kan cik aish....

haha..bleh plak kan~pdhl admin page tu blogger gak~memang btol pon dyorg nk publisiti..

perghh....ada jugak fan page mcm ni eh....adeh.

skarang ni dah boleh tengok macam2 jenis page dah kat muka buku tu... kadang2 yg tak logik masuk dek akal pun ade... x paham dengan dunia sekarang... :(

laaa..ada jgk page fb cmtu huhu mcm2 ja kan..

blogger like fan page kami benci blogger?bukan lagi fenomena aneh...org zaman skng ska klik like!

ish2..x patot betul..kalau nak dbndingkan blog ngan fb...fb lg bnyk bnde x pekdah kot..n 1 lg...PHD ni x kemana-mana...kan kan kan...=)

asal la nk dengki2 xtntu psl..
blog die xpemes la tu nk dengki ngn yg pemes..
ekeke

@Ainnur Afiffah :)haha ades..sila sila..pastu gtau respon..klu trafik mari, gtau aish..hahaha

@sweet stalkerlorhh..yeeke..tkpe..buat la fb..leh ping blog

@^ai-mie : 아이-미^ingat tak fan page kami benci awek apek..haha

@fadh leyaniehuhu yup..terimala hakikat fb mmg begitu

@Syiera Bucuk
hehe tu la..tepuk dada tanya selera la..emm

@Cik Ezyhaha cik ezy..better kt yg low profile ni..

Org bijak akan buat mcm2 cara untuk popular...

ada jugak ke page camtu huhu!!

huh..sebagai blogger nisa pon marah ni ! hehe..

Back To Top