BENCI BLOGGER PERASAN FEMES TAPI POYO

Tags

aduh. apa lagi isu panas ni..ntah hape hape dorang ni tau. kot ye pun nak cari publisiti murahan, tak perlu create page page macam ni dekat mukabuku tu. pening aih. tapi kan aku rasa dorang ni saja nak meraih perhatian kita semua. biasala..desperate. hah aku kalau laser memang macam ni. 


 blogger pun ada yang ping blog kat sini. hahaha..lawak seh


lepas tu yang aku nak tergelak guling guling kat sini, bila tengok ada pulak blogger yang like page ni. apa ke pelik tu. aduh. tapi aku rasa dorang ni like page ni sebab nak ping blog lepas tu konfem ramai klik blog dorang. trafiic naik maa..bagus taktik tu.



 ni latest!


page ni baru je ditubuhkan. tengok pada fan nya tak ramai lagi. tapi aku dapat rasa page ni akan kumpul fan yang lagi ramai dari page yang atas tadi. haha. biasalah. blogger yang ada PHD dekat blogger femes ni kan ramai. so nilah masanya dorang nak like bende bende ni. 


kalau tak suka cakap depan depan la! apa barang buat page macam ni. huhu.



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :