.

.

Cantik sangat ke blog pink tu??


mesti ramai pelik kenapa la perempuan ni memang sinonim dengan warna pink? sejak lahir lagi dah pakai baju pink, sarung kaki pink, bantal busuk pink..kalau dah besar mesti ada collection baju pink. tak kisah la baju besar ke baju kecik ke. yang penting pink. 


lepas tu bila buat blog, nak pilih template warna pink jugak. seboleh bolehnya nak pink. sambil hentak hentak kaki nak pink jugak! haha tu tipu. tak tahu la kenapa perempuan dan pink ni macam isi dengan kuku. aku pun suka pink. nak aku listkan apa barang yang warna pink? tak la banyak pun. enset je pink. dah cerita dah kat SINI


but seyesly aku suka pink sebab warna tu memang lembut. oh selembut sutera gitu. cuma tuan blog je ganas suka siku siku orang. nasebb!! tapi korang ingat lelaki tak suka pink? eh eh aku ada jumpa lelaki yang suka pink tau. jom tengok blog ni..




cantik kan blog lelaki warna pink? hehe



16 Komentar untuk "Cantik sangat ke blog pink tu??"

hahahahahaha..cantek kot sbb aku suke.. :)

ehem2...belog sy pon pink... hihi

Blogwalking:

Kalau warna pink..p baskin robins bleh dpt jr scoop free 1..

ai dulu menyampah dengan pink

lepas tu kawan ai bawa anasir pink kat ai.

ai terpengaruh

lalu sampai sekarang ai suka pink

>>_<<

pink tu cute!
yg minat pink mcm kite2 ni pon cute!
hahakkk

@OreO HitaM
haha ke ctu lak kan..tp best gak tuh

@Amoi
tak sume perempuan suka pink..hehe

@Cik Ezy
hahahaharusssssslaaaaaa cik ezyyy..kan kan kannn

x minat sgt pink ni.. tp xde la smpai x suke pink..

mgkn sbb dah disinonimkan pink dgn perempuan kot~
namun xsalah utk lelaki disinonimkan dgn pink~
mcm perempuan disinonimkan dgn warna lain yg lebih maskulin~

hehehehe ada jugak blog lelaki pink eh.nk terjah jugak lah.

waaah! hehehe.. terima kasih! biar blog pink tapi jiwa masih lelaki.. hehehe.. Pink itu subjektif. yg perlu dilihat adalah kesan warna pink..hehe. alamak. berfalsafah la pulak.. terima kasih cik Aish. hehe..

Back To Top