Cantik sangat ke blog pink tu??


mesti ramai pelik kenapa la perempuan ni memang sinonim dengan warna pink? sejak lahir lagi dah pakai baju pink, sarung kaki pink, bantal busuk pink..kalau dah besar mesti ada collection baju pink. tak kisah la baju besar ke baju kecik ke. yang penting pink. 


lepas tu bila buat blog, nak pilih template warna pink jugak. seboleh bolehnya nak pink. sambil hentak hentak kaki nak pink jugak! haha tu tipu. tak tahu la kenapa perempuan dan pink ni macam isi dengan kuku. aku pun suka pink. nak aku listkan apa barang yang warna pink? tak la banyak pun. enset je pink. dah cerita dah kat SINI


but seyesly aku suka pink sebab warna tu memang lembut. oh selembut sutera gitu. cuma tuan blog je ganas suka siku siku orang. nasebb!! tapi korang ingat lelaki tak suka pink? eh eh aku ada jumpa lelaki yang suka pink tau. jom tengok blog ni..




cantik kan blog lelaki warna pink? hehe



Previous
Next Post »