Betul ke Nuffnang kedekut BE?

Tags

masa syok blogwalking sambil makan coklat, aku jumpa dua tiga entry tentang blogger yang dah curang dengan nuffnang. ramai blogger yang dah beralih ke syarikat pengiklanan yang lain contoh macam innity. 




tapi betul ke nuffnang kedekut?






ada yang kata nuffnang ni racist sebab kita semua tahu owner dia siapa kan? nuffnang hanya bagi BE pada blogger cina sahaja. ada yang kata traffic kat blog kencang tapi BE tarak.ada pulak yang kata BE tak kira pada trafik. dia ikut giliran. Sekarang Nuffnang tengah bagi dekat blog baru yang berdaftar.


eh macam macam lah sekarang ni. tak tahu mana yang betul. takpelah, kalau ada, ada lah. kalau takde pun takpe. ecce ayat sedapkan hati nih. kita bako nuffnang kita bako! haha. apa pun, aku dapat BE baru lagi. thanks to nuff!


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :