.

.

Kenapa mesti dengki dengan Fatin Liyana?

Tadi masa blogwalking, terjumpa satu blog ni. alah tak payah lah aku bagi backlink pada blog ni. sebab aku tak suka derma traffic pada blog yang berkelulusan PHD ni. tapi yang boleh cakap kat sini, blogger tu tak suka Fatin Liyana. sebab dia... aahh malas nak cakap. aku pun tak sampai hati nak sebut perkataan tu pada orang yang aku tak kenal!

tapi berani mati betul blogger tu secara terang terangan cakap dia benci Fatin Liyana sebab Fatin Liyana dot dot dot..

hm pada pendapat aku, tak perlulah kita aibkan orang dalam dunia blogging ni. sebab ni hanya dunia maya. kau tak kenal aku, aku pun tak kenal kau. jumpa pun jauh sekali tak pernah kan? so tak adil untuk kita judge dia sampai macam tu sekali.

ectely entry ni bukan untuk dapat trafiic ke apa ke kan..tak bawak ke mana pun traffic tu. duit nuffnang pun berapa sangat dapat kan..tapi aku nak kita semua TERUTAMA blogger baru (since yang mengutuk Fatin Liyana tu blogger baru) plis ye, bukan ni caranya untuk kita raih traffic murahan.

duit nuffnang tak masuk kubur. tapi yang masuk kubur adalah dosa sebab mengaibkan orang. tu je yang layak dibawak masuk. lagipun, dosa dengan blogger lagi susah nak dimaafkan. sebab kita pun mungkin tak berpeluang jumpa face to face. selagi tuan punya badan tak maafkan, selagi tu lah kau bawak dosa tu.

lagi pun aku dah cakap kat SINI, nak tegur orang boleh tapi kena berhemah. bukan dengan cara mengaibkan secara terbuka dekat orang yang kita belum kenal seratus peratus. ala..penat laa dengan isu blogger dengki mendengki ni. kemon ah stop ea. 


17 Komentar untuk "Kenapa mesti dengki dengan Fatin Liyana?"

huhu..
bse la tu.. kalo yg pemes msti ade yg dngki..
die nk pemes mcm Fl jgk la tu..
ciyes pnat melyn mnde2 gni..
yg dngki ngn Cik epal mcm tu jgk..
ntah pape la dorg ni..
bkn dpt award pon dengki2 benci2 kat org..

esh esh esh...siapa tu cik aish nak tgk hehehe...apelaa asyik dengki jeeer adooi...ape nak jadi ni

adoi....ade jeee yg xkena lam dunia blog ni. nk berblogging pun rasa dh tak seronok. main kutuk mengutuk.adoiiiii!

nampak sgt blogger tue x ikhlas dlm berblogging..^_^

kenapa la mesti sanggp mengaibkan seseorg semata2 nak meraih traffic...

ish.....speaking of the devils.... FL...she is a pharmacist-to-be...much better i think.... dari mengutuk orng lain..better kte fhm n hormat orang lain....annoying la klau kite sibuk mengutuk org...sdgkn entri kite pn 2X5 je... What goes around will come around...so..better watch la...life is simple..respect others....n u have their respect rite??

(O_O)V
peace!

kit ebaru je bw blog FL tgk tutorial pakai shawl he3..ok jer dia tu.may be 'si dia' tu jeles sebab FL femes dan comel kot.

@Cik Ezyaaa cik epal lg kesian kan..hmm

@tokwan mudahuhu takyah la bg backlink kat blog tu..

@najihah sahamibiasa la tu..mcm pilitik malaysia gak.haha

@n.ashaaish takde answer tu...ntah la..

@||aLeaSaRa||hmmm that person is a guy! huhu maybe dia admire FL tp tak dilayan..ops maybe la

huish.. ade gk yg jeles ngan FL yg chumel tuh.. tak ptut x ptut.. jeles sbb FL tu lawa kot.. hehe.. org mcm tu, kick aside jep..

dtg blog ni sbb google fatin liyana..hehe.peliks la mereka2 yang suka memburukkan org lain ni kan...=)

Itulah manusia yg berperangai setan. Suke dengki dgn org lain. Sebagaimane setan dengki pade Nabi Adam AS. Na'uzubillahi min zalik... ALLAHI AKBAR...

Back To Top