.

.

Cantik Tak Saya?

Cantik kan saya? 


Aku taknak komen banyak banyak. Kalau lelaki, aku pernah cerita kat SINI tentang style dorang. Kali ni perempuan pulak. Sebenarnya entry ni tak ada nak aibkan siapa siapa tetapi hanya untuk peringatan kepada diri aku sendiri dan pada semua perempuan perempuan di luar sana.


Aku faham perempuan mesti nak nampak cantik. Betul tak? Tapi kalau boleh elakkan lah pakai legging ni. Sebab tak terasa ke macam berbogel? Yelah legging kan melekat ke kulit. Pakai ke tak pakai sama je kot. Jadi sejahil jahil kita pun, cukuplah sekadar berseluar jeans. Sebab jeans tak senipis dan selicin legging. 


Aku pun suka pakai legging. Macam dorang jugak. Tapi cukuplah sekadar pakai di rumah. Tu pun dalam bilik tidur. Sebab kalau ayah nampak pun malu ar. HeHe ni kan pulak nak pakai dekat public. Please la ea. Mana yang paling senang untuk elak dari dapat dosa free, kita elakkan. Kesian lelaki lelaki luar sana kecur air liur tengok betis korang.



38 Komentar untuk "Cantik Tak Saya?"

nice entry ! untuk teguran sgt baik :)

Huhu. i da follow u.Do follow back. Tengs ;)

@♥sophie♥
nak tegur kena hati2 takut ada yg terasa..susah betul..huhu

dah macam berbogel je..tak berkenan langsung dgn pmpn yg pkai legging ni..tak tengok cermin ke?nampak semua nya yang ptt nya kite tutup...

betol, i yg x bertudong pon x pakai legging kat luar.. :)

@Nour Akmal
kalau kawan kawan kita pakai, apa salahnya tegur kan..

@Marya Hana .
aaa tp ada yg bertudung dan berlegging. kt pun bukan perfect so sama sama la tgur..mereka mereka ni.

menarik!, brpakaian biar simple tpi nice...
x mau leging2... hak2...
i follow u, u follow back k.. :)

xsesuai la kalau bertudung pakai legging..nak berfsyn tu xsalah tapi kne ikut cara jgakla.

@cik bunga bukan name sebenar
yee..mmg tak sesuai..harap2 dorang ni tk pakai lg mcmtu..

setuju ngan cik aisyyyy...macam 'bodo' jer pakai legging p jenjalan ..lalu depan public plakz tu..ekcely for me, tak cantik n xngam langsung legging+blous kembang..euwww..rasanyer better pakai yg atas jer..huhuhu

entry yg menarik .. biarpun guna legging & inner .. tapi kalo pakai camtu masih lagi menampakkan susuk tubuh seseorang kan .. memang ibarat berbogel jgak la ..

@Ayangnaz
hehe..ntah la..bg dorang cantik kot..

nk coment - nk coment , hahahhaa , aku rasa mcm badut laa pompuan kt gmbr tuu , :)

betol tu.kalau boleh tak payah lah.buruk sgt kalau pakai ngn tudung.haih~

nice entry...

dorang pakai legging tu nak senang tgk besar ke kecik betis tu kut...

huhu...dua kali je pakai skinny jeans.... yang ala-ala legging...time pakai tu x de la apa sangat sebab baju labuh tutup punggung...
tapi bile tengok orang lain pakai... la.... buruknya masa dulu pakai gitu...
lagipun seluar tu dah x muat...so x kn pakai lagi la.. hehe

@Miss Euoni
tu la..kt pun selalu pakai jeans tp rasanya tak senipis legging.. haish

@BHAIHAQI COOL
haha amboi ko...sesedap rasa betul..ha g tengok entry pasal lelaki yg aku hilite tu. haha

@rara pinkmafia
aaaa yeee ..tu la tujuan entry ni..legging bertudung..elakkan la..

@haziq mimie
cik aish suka pakai dlm bilik tdo.hahahaha

@Gimierrr tu le..macam macam saiz ada..hehe

@ketawariangskinny jeans pun sama...so rasanya biar la pakai jeans yg biasa..leh lawa gak.. :)

wahh dress dia SEBIJIK mcm ziema punya tpi ziema pakai dgn seluar slack ==' sekali je penah pakai dress tu lepas tu simpan dlm beg balik kampung. hahahh .stuju dgn ayat kak aish :) tak suka tgok org pkai legging kt luar rumah. hurggh!

hahaha =)... legging buat tidur je kan?? aniss pun same.. malu nak pakai... betis ku gemuk!! ngee =)

@.m y z.
dear...dress tu cantik tau...pakai la ngn jeans yg longgar..sweet jeee!

@aNiss :):)
hehe...yeke gmuk..mcm tggi lampai jeee..ngeh ngeh

betul tu..
laki tgk suka..
tapi kat belakang.bukan main lagi kutuk kan..
wat malu perempuan je..

@Nor Syafiqah
itu la namanya lelaki...suka di depan tak semstinya suka di belakang :)

huhu...tu je 2kali pakai... lepas tu taubat terus... hihi
skrg ni straight cut jeans je menjadi pujaan... :P
biarlah org kata out-dated... yg penting xnk berdosa kan..

Back To Top