.

.

Apa aku akan buat kalau boyfriend aku seorang blogger

1. Dia nak pakwe dia letak gambar dia tapi bukan ah kat header. haha betul betul. kalau letak kat header kang orang ingat tu blog pompuan lak kan. tapi dia kata takyah msg n call pun takpe sebab dah ada blog kan..boleh tau cerita kat dalam blog je..haaaaaa tayah call n msg? ok nak tahu selanjutnya klik sini


2. yang ni pulak dia akan jadi obses kalau boyfreind blogger tu hensem. memang dia akan jadi top stalker ah kan. siapa komen, siapa dia reply, memang dia akan terjah. haha. memang la. hensem kan..haruslah risau..muahaha..gelak jahat. klik sini untuk cerita selaanjutnya.


3. hehe yang ni pun menarik. dan tragis jugak sebab dia akan mintak password blog pakwe dia tu. boleh la tau apa yang pakwe dia buat kan? hahaha..adess..memang takde can la nak buat hal. pastu cik adik ni kata, dia isau gak kalau pakwe dia curang..hurmm betul gak tuh..blogger pompuan skng pun hot hot kan mesti ah isau..haks..klik  sini untuk baca


4. ok yang ni pulak kata, dia akan guide pakwe dia buat blog, tolong klik klik nuff kira macam berkerjasama la kan..ha bagus bagus. tapi baca mula mula da ok da..pastu dia kata kalau lebih lebih layan blogger perempuan, kena pulas gak ar tang mana mana yang patut..dah setat kejam da...hahahaha..klik sini untuk baca lagi


5. yang ni tacing sikit..dia kata kalau boyfriend dia seorang blogger,dia akan baca setiap entry pakwe dia sebab kadang kadang ada perkara yang tak diluahkan melalui kata kata tapi diluahkan melalui penulisan. jadi nak kenal lebih rapat lagi pakwe dia ni, baca lah entry si pakwe ni hari hari. waaaa tacing tacing..tapi betul gak tuhh! klik sini untuk baca lagi


6. hahaha yang ni kelaka..dia kata dia suruh pakwe dia buat bloglist untuk dia. nama bloglist tu AWEK KESAYANGANKU. jap jap tapi kan..bloglist tu kan ke senarai blog? sekali bawah bloglist awek kesayangan tu ada lak nama soploh orang lagi blogger pompuan. camne tuh? hahaha..adehh..meh tengok sini


7. blogger ni pulak kata dia akan jeles jugak ah kalau pakwe dia layan lebih lebih sangat kat blogger perempuan yang hot macam cik epal ke Hanis Zalikha ke..haha setuju. isau gak kan..mereka tu hot. hhaha..pastu blogger ni gila kejam sebab dia akan bunuh blogger pompuan yang mengada ngada dengan pakwe dia. muahahaha..18SG sungguh klik sini untuk baca lagi.



so thanks pada yang sudi memeriahkan suasana dan menggeletek buah pinggang cik aish dalam segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger yang aku anjurkan semalam. korang memang sporting! haha

14 Komentar untuk "Apa aku akan buat kalau boyfriend aku seorang blogger"

hahahaha.. segmen aish ni comel laaaa

@uLan
haha..sj suka suka hv fun..bukan take seyes pun kan..hehe..tp kelaka baca respon korang..sporting habis!

mustahil utk sy dpt boypren seorg blogger...
hahahaha...

buat segmen kalau bertemu jodoh kat blog pulak..
ekeke

@Fazil Hamid
zaman skrang tiada apa yg mustahil..hahahahaha

@Cik Ezy
haha cik ezy la buat! cik aish nak join je..hehe

hahaha..mintak password tak tahann tuh...queen control..hahaha..

@Taufiq Wr
haha ala..just for fun..chop.mcm la lelaki taknah mtk password..kt pernahtau...member punye penglaman..haha

alah tak sempat nak join T_____T

kalau gf sy seorang blogger, sy akan tutup teros blog sy.
hahahahaha.
:D

@Cik Mira
ehehe takpe..next time kt buat lg..:)

@saya_arief
hahaha apesal apesal? sampai mcm tu skali..hahaha

HAHAHAHA. tengs! :) saye lah yg num2 tuu. hehe. *blushing~

Back To Top