Apa aku akan buat kalau boyfriend aku seorang blogger

Tags

1. Dia nak pakwe dia letak gambar dia tapi bukan ah kat header. haha betul betul. kalau letak kat header kang orang ingat tu blog pompuan lak kan. tapi dia kata takyah msg n call pun takpe sebab dah ada blog kan..boleh tau cerita kat dalam blog je..haaaaaa tayah call n msg? ok nak tahu selanjutnya klik sini


2. yang ni pulak dia akan jadi obses kalau boyfreind blogger tu hensem. memang dia akan jadi top stalker ah kan. siapa komen, siapa dia reply, memang dia akan terjah. haha. memang la. hensem kan..haruslah risau..muahaha..gelak jahat. klik sini untuk cerita selaanjutnya.


3. hehe yang ni pun menarik. dan tragis jugak sebab dia akan mintak password blog pakwe dia tu. boleh la tau apa yang pakwe dia buat kan? hahaha..adess..memang takde can la nak buat hal. pastu cik adik ni kata, dia isau gak kalau pakwe dia curang..hurmm betul gak tuh..blogger pompuan skng pun hot hot kan mesti ah isau..haks..klik  sini untuk baca


4. ok yang ni pulak kata, dia akan guide pakwe dia buat blog, tolong klik klik nuff kira macam berkerjasama la kan..ha bagus bagus. tapi baca mula mula da ok da..pastu dia kata kalau lebih lebih layan blogger perempuan, kena pulas gak ar tang mana mana yang patut..dah setat kejam da...hahahaha..klik sini untuk baca lagi


5. yang ni tacing sikit..dia kata kalau boyfriend dia seorang blogger,dia akan baca setiap entry pakwe dia sebab kadang kadang ada perkara yang tak diluahkan melalui kata kata tapi diluahkan melalui penulisan. jadi nak kenal lebih rapat lagi pakwe dia ni, baca lah entry si pakwe ni hari hari. waaaa tacing tacing..tapi betul gak tuhh! klik sini untuk baca lagi


6. hahaha yang ni kelaka..dia kata dia suruh pakwe dia buat bloglist untuk dia. nama bloglist tu AWEK KESAYANGANKU. jap jap tapi kan..bloglist tu kan ke senarai blog? sekali bawah bloglist awek kesayangan tu ada lak nama soploh orang lagi blogger pompuan. camne tuh? hahaha..adehh..meh tengok sini


7. blogger ni pulak kata dia akan jeles jugak ah kalau pakwe dia layan lebih lebih sangat kat blogger perempuan yang hot macam cik epal ke Hanis Zalikha ke..haha setuju. isau gak kan..mereka tu hot. hhaha..pastu blogger ni gila kejam sebab dia akan bunuh blogger pompuan yang mengada ngada dengan pakwe dia. muahahaha..18SG sungguh klik sini untuk baca lagi.



so thanks pada yang sudi memeriahkan suasana dan menggeletek buah pinggang cik aish dalam segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger yang aku anjurkan semalam. korang memang sporting! haha

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :