.

.

nak tahu tak blog yang jadi feveret cik aish?

nak tahu ke tak? plis plis.. nak la nak la. haish.. ok. tak kelakar. dulu masa aku ada follower 20 orang, kira masa tu dah ramai la tu. kira best la dengan adanya follower 20 orang. hihi. masa tu aku kecik lagi. sekarang dah besar sikit. haha.


aku suka baca blog ni. korang tahu tak ni bukan segmen blog review ke apa, tapi sebenarnya ni nak bagitahu yang blog feveret aku ni lah yang banyak tolong aku pulihkan emosi aku masa aku baru clash dulu. seyes bila baca blog ni aku rasa bersyukur sebab ditemukan dengan seorang yang pernah merasakan benda yang sama macam aku. cuma cara berpisah itu saja berbeza. takla aku rasa aku sorang je yang malang dalam alam percintaan ni kan?


percaya tak aku baca setiap entry yang ada dalam blog dia? SETIAP. tak ada satu pun yang miss.. ye aku memang suka kan blog ni. walaupun blog ni taklah secantik mana, tapi tak la buruk, tapi di mata aku blog ni cukup perfect. menceritakan tentang kehidupan, jatuh bangun seorang perempuan yang pernah dikecewakan. dia jadi sumber inspirasi aku untuk bangun semula..


dia adalah..


LUMUT dengan blognya ESOKSEMALAM


blogger yang hidup dalam dunia dia sendiri. seorang yang tabah cekal dan kuat. tidak gilakan populariti dalam berblogging. cukup hanya dengan kisahnya yang boleh buat seseorang terfikir tentang ragam manusia...




2 tahun jadi silent reader?
aku rasa aku dah 2 tahun jadi silent reader dia. tak pernah komen kat blog dia. sebab rasa macam ntah la..tak mampu nak komen. sebab tiap kali baca entry dia, buatkan aku fikir banyakkk sangat.




tapi dia pernah komen blog aku dulu. masa tu follower aku 30 orang je. dia sudi komen. dan komen tu aku simpan sampai sekarang. komen yang bernas, dan satu satunya komen yang berjaya memujuk aku untuk bangun semula! thanks lumut.






Aku tahu korang pun mesti ada satu blog yang jadi feveret korang kan?




16 Komentar untuk "nak tahu tak blog yang jadi feveret cik aish?"

zie suka baca semua blog..hehe tapi kalau blog dia super duper best tak teragak2 terus bookmark. setiap kali on9 mesti bukak blog 2 n bace entry tbaru..

haha..ingat kan blog kami tadi.
hahaha.sungguh suspen.
;p

@zie
betul betul..sama la..trus bookmark then akan jadi blog wajib baca tiap hari. haha

huhukk..
mmg ade tp rhsie..
xleh gatu..
ekeke

@saya_arief
haha arief, suka blog awak jugak..tp klu tulis kat sini nnt kene gosip lak.haha

@Cik Ezy
wah wah..hehe.. gtau la gtau la..pehlis..haha

kini dah terbalik..bloggers yang baru plak dok jadi pembaca entri cik Aish...hidup bagaikan roda...

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

Assalamualaikum...

just to share, antara blog feveret saya - telordibasuh, bangku kosong, koleksi hadis nabi dan penggerak muslimin, mistisfiles, pandangan seorang ustaz..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

salam...
dekat blog esoksemalam tu ade pasang macam detective conan cmtu..so blog tu dpt detect certain2 thing..tu yg boleh jumpe jalan ke sini balik ni...=p

hehe....
2 years??kamu tau x 2 years jadik silent reader tu lame?hehe....thanks sudi membaca....betul kate kamu..blog itu sekadar perjalanan hidup..turun naik jatuh bangun seorang perempuan biasa....

ambil yg baik..buang yg buruk k...hehe

@lumut

yaww..ada detective conan ea..hehe..mesti kamu pelik follower dtg sorang sorang.. emm lama kan..tp tak berani nk tgur lumut sbb kita pemalu.haha.

niway, really happy to hear that u hv someone now.. congratz lumut..hope kamu happy semula!

salam cik aish..

hoho..stat berblog after clash ehhh..
samo la kte..sep sket!hik3..
kalo sy dl ske bc blog ynaa oh ynaa..
die klaka..n bgkit smule after xjadi kawen..goshh..
pas bce blog die rase hepy..lega dpt gelak..hehe..

@NaNaKyu
aah..after clash, blog pun warna itam, entry pun suram..hehe..tp lama2 ok sikit..2 tahun kot nak pulih.. :)

ehem...kamu pon nampaknya dah makin hepi..

blog pon dah bewarna warni ni..=)

nice to know u....

setiap kesakitan pasti ade penyembuh,
setiap kesedihan pasti ade kebhgiaan yg menanti.
cume perlu sbar...

=)

all the best cik aish.

@lumut
hehe..hapy luaran..dalam nobody knows. n i decide to be strong mcm lumut!

lamenye nk pulih!!
sy 6bulan je..
pikir positif..juz move on..
xpyh pke bnda negatif..
kang kte yg sakit..kn..:))

@NaNaKyu
hehe betul tu..now da ok sikit. happy sbb family ada sama sama ngn kite.. n nana pun hope mcm tu k. :)

Back To Top