.

.

Jom Join Bloglist Cik Aish

bloglist maknanya senarai blog. ok not funny. bloglist sebenarnya adalah senarai blog yang kita letak dekat bahagian sidebar untuk paparkan entry entry latest blog yang kita follow. banyak kan? bila ada bloglist, blog yang update entry, akan letak paling atas sekali dalam bloglist kita. so mesti reader akan klik blog paling atas sekali aite?

kadang kadang, kita tak mampu nak menerjah semua blog yang kita follow. walaupun nafsu blogwalking membuak buak tapi apa kan daya, terlalu banyak blog yang update hari hari. tak mampu nak komen semua sekali kan? jadi bila ada bloglist, kita akan focus more pada blog yang tersenarai dalam tu. means that kita akan bagi first priority pada blog blog tu. kira macam BFF laa! haha




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Minggu ni Cik Aish nak buat bloglist! Tapi bloglist Cik Aish kali ni lain sikit. sikit je la..hehe. Cik Aish akan buat tab menu yang baru khas untuk letak blog blog korang yang nak join bloglist cik aish ni dan letak entry latest korang dekat bahagian sidebar macam biasa.



nampak tak tab menu cik aish tu? ok cik aish akan buat satu tab menu untuk bloglist. so kalau ada pembaca yang datang blog cik aish, dorang akan tengok bloglist kat situ. so dalam masa yang sama boleh promote blog korang jugak!

apa syarat dia?

1. Merupakan follower blog ni. (belum follow boleh follow kalau sudi ye)
2. Tak perlu letak banner. hanya letak backlink ke entry Cik Aish ni je ok!
3. buat satu entry bertajuk "Jom Join Bloglist Cik Aish"
4. letak link entry tu dekat sini. 
5. Lengkapkan slogan ni.
    Saya nak join Bloglist Cik Aish kerana.....
    (tidak melebihi seribu perkataan) haha. gurau je. tak kisah ok.

6. tarikh tutup penyertaan adalah pada... nanti cik aish gtau. T___T


P/s : slogan paling best, cik aish akan pilih blog tu untuk direview

21 Komentar untuk "Jom Join Bloglist Cik Aish"

2 dah komen, korang bile lg? hik2

sye join..huhu

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-cik-aish.html

wahh!!nak join..tapi dah tersenarai dalam bloglist blogger cik aish laa~hee..btw tanx sgt2..terharu nihh..ika belum update lagi senarai bloglist ika tu..tunggu msa sesuai..ni pon in out semula..xlme dah online..:(..macam2 nk buat kt blog ika tu..tp belum sempat lagi..

cik aish ! saya nak join :)
http://wanieyhazwaniey.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-cik-aish.html

fara dh join dah..:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-cik-aish.html

fara dah join dah.:-)

http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/jom-join-bloglist-cik-aish.html

sis aish, fara ada tag utk 1 contest. t tgk kat blog eh kalau sudi..:-)

klau ad pemenang slogan terbaik ..doonut nk...hehehe...

tak payah letak banner eh? sis lanjutkan sikit lah tarikh tutup. slogan tu kne lah pkir 3 hari kan .hehehh :P

@.m y z.hehe aah..tayah la banner tu..pkir2 blk..uatpe ltk banner..huhu.just nk link blog yg nak join je..bkn bt contest ke apa ke..aite?

first comment. tapi last join. terbaikk. nak join jugak la. tehhheeeee.

http://myrahamran.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-aish.html

selamat berjaya menyiapkan bloglist.. :)

Dah join!!!yeaaahhh..


http://rossmerahjingga.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-aish.html

sudah berjaya menjoinkan diri !:)

http://heartachedisease.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-aish.html

Cik Aish... join!!

http://nuruldya13.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-cik-aish.html

cik aish abe yo nok join jugok
tapi leceh la kena wat entry la pulok..
nanti la kalu ado maso

Kempen Jom Tukar Link

Back To Top