.

.

Bangku Kosong - Saya Seorang Blogger Wanita




klik untuk join segmen ni..muahaha



apa kelebihan saya sebagai seorang blogger perempuan?


pertama
saya bebas menggunakan template berwarna pink dan ala ala girlie gitu, tapi blogger lelaki mesti tak boleh kan? walaupun dalam hati dia suka warna pink, tapi mesti malu nak buat blog warna pink. hehe. 


kedua
kalau saya buat entry tentang  lelaki suka pasang awek ramai ramai, mesti ramai perempuan yang datang sokong sebab blogger perempuan lagi ramai dari blogger lelaki. lagipun perempuan memang suka bab bab membuli lelaki ni. haha. 


ketiga
kalau saya nak buat contest, saya bagi hadiah yang comel comel,biasa lah perempuan kan.. lelaki boleh? tak boleh. lelaki pening nak pikir hadiah. kang buat hadiah yang comel comel kang dah kena cop lembut lak. 



bahahahaha..saya bahagia menjadi seorang blogger perempuan!!!



apa yng blogger perempuan suka cerita dalam blog dan mengapa.


pertama
gosip. perempuan memang suka bergosip. kadang kadang cerita pasal A je, tapi perempuan boleh kembangkan sampai Z. kuat betul gosip. haha. kalau realiti pun, perempuan lebih suka bercerita tentang orang lain. lelaki tak amik port pun. 


kedua 
perempuan suka cerita pasal boifriend dia dalam blog. biasalah perempuan kan kalau dah sayang memang betul betul sayang. habis satu dunia nak bagitahu. tu belum citer pasal gambar gambar kapel lagi. lelaki lak kurang citer pasal awek. 


ketiga
perempuan suka tulis pasal makanan dalam blog dia. siap snap gambar makanan tu dekat dekat lagi. saja je buat orang terliur. nape? perempuan lagi suka makan kot. hhaha..macam aku. 



so korang lak macam mana? 



10 Komentar untuk "Bangku Kosong - Saya Seorang Blogger Wanita"

wahhhhh bestnya contest ni....i pon ske pink.huaaaa...

setuju dgan sume jawapan tuh ... hahahh

cik ezy tag awk..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

wahhh menarikkkssss...

saye pon blogger wanita jugak ^^

@rara pinkmafia
hehe pink dan girl mmg tak leh dipisahkan.hahaha yeke camtu

Back To Top