AISH KENA NGURAT DENGAN LESBIAN..DAMN!

Tags


korang baca lah sendiri. agak agak korang, geli tak tiak korang?

ni namanya pancing lain, lain yang datang. astagfirullahalazim. apa nak jadi dunia sekarang. aku punya la menunjukkan ciri ciri perempuan melayu kedua terakhir, boleh pulak you ngurat ai kan.. ai bukan lesbo tau you.. ai normal. punya naluri terhadap lelaki. eceh. tapi takpe lah. mungkin you kurang kasih sayang tu pasal you jadi lesbo. 

ha aku ngeri sampai sekarang. help me help me

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :