.

.

AISH KENA NGURAT DENGAN LESBIAN..DAMN!


korang baca lah sendiri. agak agak korang, geli tak tiak korang?

ni namanya pancing lain, lain yang datang. astagfirullahalazim. apa nak jadi dunia sekarang. aku punya la menunjukkan ciri ciri perempuan melayu kedua terakhir, boleh pulak you ngurat ai kan.. ai bukan lesbo tau you.. ai normal. punya naluri terhadap lelaki. eceh. tapi takpe lah. mungkin you kurang kasih sayang tu pasal you jadi lesbo. 

ha aku ngeri sampai sekarang. help me help me
49 Komentar untuk "AISH KENA NGURAT DENGAN LESBIAN..DAMN!"

nama dah terkantoi...ahahha
sudah jumpe kat fb..

@Fiq Fikri
haha laju je kan...tp rasanya tu just fake profile la..sbb frends pun baru sikit..ntah2 lelaki..

sme2.. pnh kne. dye add ana kt ym.. dye kate..dye tau ym ana pun dri ym abg dye..
so,dye nk knl2... igtkn normal,upenye dye lesbo.. ciap ajk ana join group lesbian lgi.. adoi!! xmo eden..

@Cik Aish
tahu xpe..fb skung bkn lei caya,,,,baik hti2 ok,

@Nona Hana aiyak..geli lorrhh..rugi la dorang ni jadi les..hadoi aii

@Fiq Fikri ha ah la..tu la..mmg kene hati2.. tengs for remind :)

hamboi..kan main. ish,....bahaya aish nih..org kat kalau ade less ngorat tu means girls tu hot..auww!

haha biasalah. dunie nk kiamat dah kak ^^

@najihah sahami how ke? ada ala ala jue aziz tak? kahkahkah..

@Solihahazahar hmmmm harap2 dia bukan perempuan..klu btul dia les, rugi la dia..

ramai peminat la katakan.. hihihih..^_^

Hahaha. kesian ko neh. relax2. tu maknanya ko hot. sampai lesbo pun terliur. hahahaha. bagi kat aku je la lesbo tu.

tak sangka cik aish..harap muka je legend tapi hati penuh taman...hahaha:)

eeeeeee seram geli..meremang segala bulu hoho

tah2 ade owg nak menyakat aish kot..huhuu

hehe.. takutnye kalo jadi cik aish.. tapi org skrg makin berani kan.. cik aish dijah dah add kat facebook, malam nnt la nk tanye cik ash, nak blajar dr tok guru..hehe

aku pernah kena dulu,.....mmg seram jugak lah rasanya.geli pon ye jugak

haha..
katakan tidak pada lesbian

@gadis melayu
haa peminat lesbian nak buat pe..sobs!

@Taufiq Wr adus..hot la sgt..suam kuku pun tak kot..haha..ko cari la sampai jumpa dak ni..ahaks..

@pRiNCe ahaks..muka legend? adus mana datang legend tu, dah habis perempuan melayu kedua terakhir dah ni..haha

@[sutera kasih] haha bulu bulu jgn sebut...nnt org pk lain naya oh..haha

@Asyieq-iN Rkey aa maybe la..fake profile je tu kot..

@Asyieq-iN Rkey aa maybe la..fake profile je tu kot..

@khadijah ooo ok aish da approve..mlm ni kt belaja sama2 ok..

@beautiful_rose haha..tu ah kan..ak ingt nak layan kan je, tgk sampai mana dia nak noty tu, tp aku lak yg geli sdiri..takmo ah.haha

wohooooo~ seriau! hahahah kak aish hot sgt kot. tu pasal lah sampai pompuan pun try tackle kak aish. hahah gila lah itu perempuan. buat malu kaum je T__T

@.m y z. haha hot la sangat..tu ah..napa la dia tk cari awek hot yg lain..aish gak yg dia nak..haha..camne tu sapa nak jawab tuh

aishhhh jgn layan.dorg ni mmg pandai mengayat,

astaghfirullahalazim. apo nak jadi la. ko tak sound tepek ke kat minah tu? eeeeeeeeeeee geli okey!

mak aihhh,
memang geli tuh.
proud to say yesss pulak tuh .
=.='

alamak..bahaya tu cik aish...
jaga2...=)

kalau btol orang tu girl..wat mengucap la dulu...

wooah, beraninya.. dunia skrg kan..

@rara pinkmafia huish taknak la layan..geli ah..lg pun..tah la..buatpe..lelaki idup lagi kan..

@Cik Mira haha aku malas nak bukak kitab kat dia..nnt dia bunuh diri lak..ak remove je

@diya haha bangga ah tu..tatau pasal apa..gilo boto

@Nour Akmal hurmm..tu la..kic.. jgn dinodai less.hahaha

@amna emmm tu la..tak apa yg mustahill

meh2 i pancing u plak ...

pergh .. sgt tegar .. cari dari tagged sampai ke facebook .. ni dah angau dah ni

haha penah kne gak dlu , then siap interview lg knpe dy nk jd lesbian ...

@iPai hehe..tu lah..tegar kan dia..ggrrrr.ngerii ohh

@Adrina Razali ahaks yeke? mesti dia nyesal takle u dulu..sbb kne intebiu lak ..ahaha

kene tabik spring kat dia .. kepada kekasih sekelian, kene laa contoh sikap ini, bukannya jumpa lain cari lain .. tp tetap menjejaki .. uhuh (asal boleh nak positif)

@iPai hahaha..komen ko lawak seh..positif gila..aaa ko la ni tgk pp epal ingt aku lesbian

Back To Top