.

.

Terima kasih Nuffnang!

Alhamdulillah akhirnya aku boleh tebus jugak duit kopi yang en nuff bagi hari ini. harap harap en nuff jangan kedekut kedekut lagi tau. kang den majuk kang susah lak nak pujuk. hahaha. kang jadi macam hari tu aku buat entry INI tanda protes. nak? kalau taknak bagi lagi seratus hengget!


walaupun pendapatan tak sebanyak dan seloaded korang, tapi bersyukur juga sebab at least dapat jugak. emm korang belum letak iklan nuffnang lagi dekat blog? jangan lupa letak. klik SINI untuk register. sikit sikit lama lama jadi bukit! betul tak?




Churp Churp lak baru dapat kumpul banyak ni. sob sob. sedih. tak kencang macam korang. Belum daftar Churp Churp lagi? meh sini untuk DAFTAR CHUPCHURP Tiba tiba teringat, macam mana la pendapatan blogger blogger hebat tu..mesti masyuk gila kan? jeles betul.




tak tahu nak letak iklan churp churp macam mana? klik SINI pulak. Kira entry kali ni memang nak promote Nuffnang dengan Churp Churp habis habisan la senang cerita kan. hehe. oklah. nak baca buku lak. bye bye.


32 Komentar untuk "Terima kasih Nuffnang!"

wahhhh sume buat entry cash out nuff,beshnya...

wahhh congrats aish.... slow slow banyak la tu kan.... :-)

ehem2...leh blanje mkn nie,,, :P

wahh,,,,kaya raya lah lepas nieh.


ehe,banje la sikit =p

@gadis melayu
atia..bersyukur ni walaupun sikit. hahaha

@uLan
slow slow je..trafik tak kencang..camne nk dpt best2..huhu

@Dea
haha..tak byk pun syg..tp boleh la banje lolipop sebatang dua..meh sini meh..hehe

@beautiful_rose
kaya la sgt..tolak bil streamix pun tak lepas.tp bersyukur la apa yg ada.hahaha

sumpah jeles..byk gak dpt..huh..
chip chrup tu mcm best je nk gak ahh

wah banyaknye cik aish dapat..tue yg sebulan punyer ke?

@izzad
emm tak sebanyak blogger lain..lagi ribu2..haha..aah sebulan punya..sob sob..

dah banyak tue..nak tanye skit bley? cik aish start berblog biler?

@izzad
haha malu ah pulak nk gtau..sejak 2010.tp thn lepas blog berhabuk.thn ni bru tiup2 habuk kasi kilat..muahaha..jawapan ntah pape ye tak..

banyak tu.. nanti belanja aniss okay =)

fuhh hebat laaaa! ziema punya nuff pun bru bape sen. 25 sen. mmg terbaikkk. hahahah

salam cik aish...hehe =)
sy nak tya lah psl nuffnag nie..blh x terangkan ssb sy x thu menahu psl benda nie..hehe
contohnya mcm mana dia byr,lps tue..setiap bln kita kena byr ke?? huhu

terima kasih..^^

ooo...mengagumkan...nak jadik macam cik aish jugak la...:) Kena usaha keras lagi nie..

@aNiss :):)
haha ok cik aish belanja anis byr kan ea..haha gurau je.

@.m y z.
takpe..dulu cik aish pun stat dr 25 sen gak..hahaha

@KK
ws..

nuffnang ni syarikat pengiklanan yg akan masukkan iklan dia dlaam blog kita. tapi kita kena daftar dulu. takyah bayar pape pun. bila dah daftar, kt letak kod iklan tu dlm blog kita. setiap visitor yg klik iklan tu, kt akan dpt komisyennya..

lagi tinggi traffic blog kita ni, lg masyuk.. sbb tu blogger hebat mcm cik epal tu boleh cash out sampai 2k!

try la k!

@izzad
takpe..sume org mula dr bwh..kena rajin n gigih bru dpt income byk mcm blogger lain..cik aish pun sikit je klu dibandingkan ngn org lain..:)

waa. bestnye ....
kite buat nuff nagn churp2 dua2 ta jalan ..
hmm.. sedih3 :'(

wah banyak betul. nuff saya baru RM 2.85. sobs sobs ;(

Back To Top