Terima kasih Nuffnang!

Tags

Alhamdulillah akhirnya aku boleh tebus jugak duit kopi yang en nuff bagi hari ini. harap harap en nuff jangan kedekut kedekut lagi tau. kang den majuk kang susah lak nak pujuk. hahaha. kang jadi macam hari tu aku buat entry INI tanda protes. nak? kalau taknak bagi lagi seratus hengget!


walaupun pendapatan tak sebanyak dan seloaded korang, tapi bersyukur juga sebab at least dapat jugak. emm korang belum letak iklan nuffnang lagi dekat blog? jangan lupa letak. klik SINI untuk register. sikit sikit lama lama jadi bukit! betul tak?




Churp Churp lak baru dapat kumpul banyak ni. sob sob. sedih. tak kencang macam korang. Belum daftar Churp Churp lagi? meh sini untuk DAFTAR CHUPCHURP Tiba tiba teringat, macam mana la pendapatan blogger blogger hebat tu..mesti masyuk gila kan? jeles betul.




tak tahu nak letak iklan churp churp macam mana? klik SINI pulak. Kira entry kali ni memang nak promote Nuffnang dengan Churp Churp habis habisan la senang cerita kan. hehe. oklah. nak baca buku lak. bye bye.


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :