.

.

Jom tipu blogger!

asal malam je blogwalking. asal blogwalking je malam. memang la. siang orang kerja. pergi kelas. malam lah masanya kan? ok bukan ar nak story pasal blogwalking ni. tapi nak cerita pengalaman kena tipu. jahat tau tipu kita yang lurus ni.


orang kata, satu satunya tips untuk menarik pembaca masuk blog kita adalah dengan melahirkan satu tajuk entry yang panasss! contoh macam Fasha Sandha Jatuh Tersungkur, Lisa Surihani Terkentut Dalam Lif dan macam macam lagi contoh tajuk hangat di pasaran. 


mau tak gatal tangan ni nak klik!? sekali apa yang kuar, iklan churpchurp. aku nak menangis di situ jugak! gara gara sindiket penipuan yang melampau sehinggakan hormon keperempuanan aku dirembeskan dengan begitu banyak masa tu. geram weh.


tak perlu la sayang nak buat macam tu. kempunan ai nak baca entry yang hangat tu tau. sobs.
26 Komentar untuk "Jom tipu blogger!"

ala ciannye cik aish..
hihik..
sabo jela..

uishh..leyh jatuh hukum haram duit tu..sapa la kempunan sangat duit haram tu~ =_="

hahaha :) aniss pun rajin kena cam tuh!
cik aish.. taw tak, button older post cik aish rosak! keluar error.. sorry sebab tegur :)

hahaha...yg menipu mmg la terang-terang salah sbb menipu..

yg kite ni suke sgt cerite panas..padan muke kn..hahaha..

p/s : selalu gak terkena sbb suke bace gosip..hehehe..

*47!k@# : ntah la..takpelah..biar la..haha

Fazil Hamid : hahaha ces! tau tkpe...ni dah mcm segmen wakenabeb!

aNiss :):) : lama tau dah..tapi tak reti nak betulkan..huwarghhh..help me!

yke?ish2..klau entry mcm 'Lisa Surihani Terkentut Dalam Lif'..spe tak nk bce..hee:)

leeza : haha tu contoh je..tp tu ar..harus la nak baca kan?? hahah

urg kate klu suke menipu nnti lame2 mencuri....aduhaiiiii.

camtu lak ea...hahaha..sabar jela

approve aniss kat fb.. ingat nak ajar kat cnie.. pastu bile type kod html.. jadi error pulak nak post comment.. huhuhu :)

da approve da..tengs anis! hehe..

kerana duit,manusia sanggup buat apa saja cara.. spammer memg menyakitkan hati..

izwanyusof : betul..kdg2 menyakitkan hati..hurmmm

ehem... macam kenal je entri tu? huhuhu... tapi, tak la sampai letak link churp2 ok... huhuhu...

haha..yela..td blogwalking baca entry awk, funny je tajuk. tu yg dpt ilham tu.. but not mention u..ada la someone.. :(

haha nak try ah buad tajuk pelik2 ;D

ihsan : sila jangan ye. hehe. keji tau

itu kekretifan dia..ahaha.ayt BM tggi ni tau. :P

jp2..yg x bole blah skrg ni,"hormon keperempuanan aku dirembeskan dengan begitu banyak" hahaha..*blushing

haha..ye sgt kreatif..
ahaha hormon reka2 je tu..haish

hehe..malas tekan topik2 picisan camtu..=p

hehe betul tu abg JT. belajar dari kesilapan..huhu

Back To Top