Jom tipu blogger!

asal malam je blogwalking. asal blogwalking je malam. memang la. siang orang kerja. pergi kelas. malam lah masanya kan? ok bukan ar nak story pasal blogwalking ni. tapi nak cerita pengalaman kena tipu. jahat tau tipu kita yang lurus ni.


orang kata, satu satunya tips untuk menarik pembaca masuk blog kita adalah dengan melahirkan satu tajuk entry yang panasss! contoh macam Fasha Sandha Jatuh Tersungkur, Lisa Surihani Terkentut Dalam Lif dan macam macam lagi contoh tajuk hangat di pasaran. 


mau tak gatal tangan ni nak klik!? sekali apa yang kuar, iklan churpchurp. aku nak menangis di situ jugak! gara gara sindiket penipuan yang melampau sehinggakan hormon keperempuanan aku dirembeskan dengan begitu banyak masa tu. geram weh.


tak perlu la sayang nak buat macam tu. kempunan ai nak baca entry yang hangat tu tau. sobs.
Previous
Next Post »