.

.

Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger

 segmen ni dah tutup dah sayang..

jangan biarkan blog korang sunyi hari minggu ni. muahaha. jom kita kongsi kongsi cerita macam mana kalau boyfriend korang seorang blogger. cerita la apa perasaan korang, korang jeles tak kalau dia layan blogger hot hot yang lain, pastu apa tindakan korang, korang nak biar dia blogging lagi ke atau nak suh benti terus ke..haha..terpulang. aku nak dengar cerita korang nih..eksaited nih..

jawapan kalau boleh biar gila gila..tayah cover cover..nama pun KALAU. hahahaha





  • buat satu entry "Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger"
  • letak banner kat atas tu dalam entry korang
  • linkkan banner ke blog Cik Aish
  • dan jangan lupa drop your link tu kat sini 
  • yang bukan follower pun boleh join k!


nanti aku preview cerita korang dalam next entry aku. bahaha..ni namanya segmen gila giLA! Segmen ni aku buat hari ni je. agak2 rasa nak tutup, aku tutup. tayah tag sapa sapa pun. hehehehe..come come..share ur story!








29 Komentar untuk "Segmen Kalau Boyfriend Saya Seorang Blogger"

boyepren ade pesbuk pon dh rase saket ati..
apatah lg kalo blog.. ekeke

dah join..!!

http://titewtawan004.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

atia nak join..^_^

http://atia-gadismelayu.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

@Cik Ezy
hahahakk...tu laa...tu eksaited nak dgr respon korang nih..muahaha..

ala...segmen ni org pompuan je boleh join...

er...segmen ni tutup sampai jam berapa ye? kot2 nak terjoin nanti takut tak sempat lak.

segmen yg menarik la...join join join..jom siapkan entry :)

dh nama pompuan..cemburu tu msti ada...padahal..kita buat xpe plak kan?hehe

dh join dah..follow lah blog caye sekali..I'M NEW..hehe.
http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

dh join dh..
http://farahinrozduan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

kalo yg xdew pkwe leh kew kak aish???..hehe

da join..
http://ezasazali.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

yeay2..sy join!

http://nanakyu.blogspot.com/2011/04/kalau-boipren-saya-seorang-blogger.html

sy join,,

http://qilanisahasan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

http://anakmajed.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

^_^

malam nie sempat tak?? baru bukak blog nie... aci tak mlm nie?? pless... nak join sgt segmen nie =)

tkah join blh??..hehe

http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

kalau le bf cm zek zukhairi tu jeles gak le ..hahaha

uLan join segmen CikAish yea....

http://ulanfrankie.blogspot.com/2011/04/segmen-l-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

jangan suruh blog ni diet..dia dah cukup ringan dah..hehehe

hehe bf sy seorg blogger laa :)
tak bule nk join ...

dah join

http://ayangnaz.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

harap2 sempat!!

http://anisssikasturi.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Hello Ck Aish !

Qish join ehh. hee :D

sorry lah hantar last minute. huhu.

http://bungaespadrilla.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Back To Top