.

.

jom tengok blog blog yang menjadi feveret mereka!

haha seronok ar buat segmen hari sabtu yang lengang ni. takde ah nak harap ramai berduyun duyun join. tapi best tau! sebab aku boleh tahu blog kesukaan korang. kenapa korang suka blog tu dan yang paling best blog yang korang suka tu pun aku suka gak. bahaha. 


ok cik aish nak interview sorang sorang..





cik SHAKIRAH, blog mana yang jadi kesukaan awak? nape ea awak suka blog dia? best sangat ke?
"blog ni best sangat. suka dress up dia. pemilik blog pun cun jugak! cerita dalam blog dia pun best best. blog yang simple tapi best sangat dan dia tak sombong, firendly sangat...."




cik aish nak tanya cik ezy lak. blog mana yang cik ezy rasa cukup berkenan di hati? agak agaknya apa yang special nye blog tu?
"....memang best blog die.. aku jadik silent reader je kat blog die.. kadang kadang ade jugak komen.. tapi segan la nak komen banyak banyak.. hahak.. nurul ain sangat la cantik.. "




hai cik PUYIE. apa blog yang jadi feveret cik puyie dan kenapa suka blog tu?
 ".....kadang kadang aku ada jugak belajar tutorial dari blog dia. blog dia kemas dan sangat cantik. tak sakit mata pun tengok blog dia. tuan blog pun baik selalu tolong aku kalau ada masalah dalam tutorial..."



hai cik AZZAH. boleh tanya blog apa cik azzah paling gemar sekali?
".....Saya suka blog dia ni sebab gaya bahasa dia simple dan selamba.Dia banyak bercerita pasal love life dia tapi still tak jemu-jemu walau baca banyak kali.Boyfreind dia pun ada blog dan bercerita kisah yang sama.Kalau kita follow blog dia mesti kita akan follow blog boyfreind dia jugak sebab nak tau apa pulak yang diumpat kat blog masing-masing.Diaorang memang sweet couple...."




em cik MYZ.ZIEMA pula macam mana?
(taknaklah tulis..hahaha myz ziema letak blog cik aish pulak..haish. malu ah nak tulis kat sini apa dia cakap. merah dah ni muka.. apa apa pun mekasih.. :) ) 




cik aish nak intebiu NOUR AKMAL sekejap. blog apa yang jadi kesukaan cik NOUR AKMAL?
"...blog dia bestttttttt..huhuhuh..banyak info..macam2 ada..simple je..tapi ada isi..=) saya ni kira silent reader blog dia la...=) tu je..tak boleh nak puji lebih..nanti blogger ni kembang pula..huhuhu...=p..."



12 Komentar untuk "jom tengok blog blog yang menjadi feveret mereka!"

akan menyusul blog2 yang best itu ye cik aisyh ^^

yeah..pas ne blog kakak yer...huhu

yg cik aish tu kene letak jgk..
xaci la malu2..
ekekeke

@Cik Ezy
haha takmo la cik ezy..taknak taknak

he3, x sangka tersenarai lak, he3...

@Budak Botak
haha tu la..kredit pada si peminat..g kasi dia adiah..:)

Back To Top