.

.

Jom Join Contest Cik Aish!

SUDAH DITUTUP

 
Salam semua!
Semalam saya dapat Discount Voucher RM50 Focus Point. Sebab saya punya birthday nak dekat. So teringin nak buat contest untuk korang suma join and dapatkan Diz Voucher! Mana tau kot-kot nak buat spec ke kan. Hehe. Sesiapa yang berminat jom join contest ni.


SYARAT PENYERTAAN


1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish 

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all  yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. hehe




4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

8. Saya hanya memilih seorang blogger sahaja yang akan menerima DISCOUNT VOUCHER RM50 FOCUS POINT

DAN 

Pemenang kedua dan ketiga pula akan dapat hadiah saguhati yang comel!

KALAU U ALL TAKDE ADIK PEREMPUAN, LELAKI PUN BOLEY
KALAU U ALL TAKDE ADIK, ANAK BUAH KE ANAK KE PON BOLEY
AS LONG THEY ARE PART OF YOUR FAMILY!
MUAHH GUD LUCK

Tag : kontest
163 Komentar untuk "Jom Join Contest Cik Aish!"

dah join..deela 1st skali join hihi

Meh sini: Contest adik comey!

gambar adik takde...anak2 adalah...

hehe..tak kisah..asalkan they are part of your family and KIDs.. !

adik paling kecik dah umo 25, huhu!!
anak ade la umo 2 thn..tp laki..tkpe ke?

Cik aish saya dah join
Tq..
ni link saya...
http://sayangkuzie.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join!!

http://kni2907.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam..
Thanks Cik Aish kerana jemput saya join contest nie..

Saya join yer..

http://annurislam90.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam Ukhwah...^_~

mama tak de adik laaa....i'm the youngest..anak sedara boleh tak?

http://luvmia97.blogspot.com/2011/01/adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

sori!sy lupe tag..haha..nnti sy tag

hye.. teha dah join..
ini link saya..

http://worldteha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

hye.. saya dah join..
ini link saya..

http://worldteha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join!

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join! :)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join! ;)

http://noraimismail.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

alaaa..klu adik org ln xblh ekk

http://annurislam90.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

MamaZakwan, Simplemama, tarie - anak pun bolehlah asalkan kids and part of your family!
thanks support!

xde adik..mcm mn?anak buah boleh x??

cik aish...dah join tau
kite dah follow dah (follow me back ya..)

http://sweetwanicha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

lupe la dah bg link ke blum..
kite bg skali lg yek

http://sweetwanicha.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nak join! 1st time AInd join contest setelah 2 taon dalam dunia blogger nie..

nie link nye..http://ain-pinkhouse.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

qla da join n da f0llow da.. =)

http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com

saya join gak! :)

http://amalinazlan.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

HAI ..
I FOLLOW U .
AND JOINED THIS CONTEST ..
http://cintasanggadis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://cintasanggadis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

joined u and follow :)

Alamakkk...I have only a little boy..mana plak nak sama mcm mia sara..hukhukk...qualified utk join tak..??

qla da join da...

imakillerbutnotamurderer.blogspot.com

aaa hye! saye join!! ;)

http://biliksepah.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya mohon join ye.. http://haswani.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

salam .farah join yea
http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/01/om-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sy join kontest awk ea .. ^^"
http://xoxohaneyko.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Follow sambil join contest..ekeke xD

http://babybiey.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

jemput tgk tau.

dah join ! =)

http://lessthanandequalto.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

salam cik aish cik bella mau join dan dah join pown he6..di laman nie sila check okey huk3

http://bella0107.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

OK..kamni dah koined..Thanks kerana menjemput..hihi

http://immasurya.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Dah join..:)

http://cahayapemberiaku.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Dah join....

http://mira-smile.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

salam..join gk :)

http://mizzchenta91.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://zakwanafifnajmi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nak join!!!

http://aboutphantomkid.blogspot.com/2011/01/j0m-j0in-contest-adik-saya-c0mel-cam.html

join sudah !!
http://nieynasz.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://zurazaifi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join.. :)

dyba join~


http://sweetdyba.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nk join nk join (hentak2 kaki)

http://shakhamis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sudah join :)
http://lizsayangsemua.blogspot.com/2011/01/contest-cik-aish.html

salam..

join GA juga..

http://heelsbundle.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join ! join ! ;)

http://euforia134.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join juge! =)
1st time masuk contest.
saje suke2.. =)

http://zirazerra.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join juga.. ^^
saje suke2..hehe..

http://ceritasekuntumbunge.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya mau joi jugak! ;p

http://cooneymeknie.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

TQ

nak join gaks

http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

tq
id: eb ezrin

salam dear,

i join http://tsukinano.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam Aish..K.atie dah join gak..jemput ziarah yer

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

jOIN :)

http://ezanidmacontest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam sis Aish .. Ila dah join ..

http://ilabella99.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

saya dh join !!!! hehehe.

http://aiensamian.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join

ah join contest nie

http://yatsyakirah.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join already :

http://misipunyabelog.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

;)

hye..saya da join..;)

http://honeysue93.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sy bru na join.hehe

http://biechocolatelovers.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nak join..

http://biechocolatelovers.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join ! XD

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://1234cuppycakes.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join ! XD

join jugak

http://adierajohari91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

join jugak !

http://adierajohari91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

saye da join...

http://makakukteakuhensem.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-macam-mia.html

time kasih

http://syakillaazhar.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

huhu..join juga..;))

salam,jom2 join GA saya...
tarikh tutup 31JAn2011

saya join..saya join...
http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

cik aish..
sye j0in..

http://redloveqina-qin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

fara join :)

semoga menang ! yeay :)


http://miszfarasakura.blogspot.com/2011/01/ready-made-by-httpgetmedean.html

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Salam... saya join jugak!
Selamat dtg ke blog Perisai Mahkota yer..^_^
hrp2 trpilih yer...hihi

http://perisai-mahkotasufi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya join ye....

http://noorhalim853.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saye join~

http://ladanghatyku.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://click2lover.blogspot.com/2011/01/contest2.html

thanks for the contest..!! luv it so much...

http://naxira.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join contest...hehe~

http://liatika1402.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html,,,sy join ek..heheh

Cik Aish!
ila da join contest ni. =)

http://miszadila.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Have done :)

http://syaisukri91.blogspot.com/2011/01/contest-adik-saya-comel-macam-mia-sara.html

salam, saya join :)

http://sarinabeginagain.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join..

http://anakpakcikdin.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://jangansukasibuk.blogspot.com/2011/01/beza-kiut-n-comey.html

izinkn patik join skali ! hee

minta izin join juga :)
salam ukhwah :)
http://mylifemira.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join!!!
http://jangankaumimipi.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Dah join.

http://thisisaynn.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Thank you.

udah join
http://mamapapaaqish.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Dah join :)

http://shuhadaahoho.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

islah join...
http://islahnafsina.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

oke cik Aish! sy dh join contest nih... hope u will update my name tuh...

nih link sy...

http://mardeamd7.blogspot.com/2011/01/jom-join-ini-contest.html

:)

JOIN :)

http://aciddmaula.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

MENGE-join hihi

http://thestoryofyana.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

pieqa da join!!

http://shafiqahaizan.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://naneesnanis.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

hi, dah follow and mau join..saye pon ade adik kiut tauu..haaa..sini..

http://mstutustylo.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

batrice pun nak join ler kakak

http://littlestoryfromlittlefamily.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join :)


http://imaza93luvgreen.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sy j0in..http://me-myself-fairytale.blogspot.com

nana da join
http://nanaadnan90.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

cik aish ! saya nak juin juga ~ hee.
http://ciklate1410.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html
;)

salam cik Aish...
mak cik Aisy nak juin jugak ye ;)

neh link :
http://leenismail.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya nmpk contest ni,,
btw,SELAMAT HARI LAHIR!
ni link contest tu,,
http://izzati-musiclover.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://fanaisnotyours.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

^_^

http://nenekcomel.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

sila lihat cik aish =)

http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

id follower:mama tisya

saya baru joint contest ni..
jangan segan2 datang tengok tau..hihi..

http://kesahygtakterkesah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

rasa cam da hantar penyertaan..huhu..

dh..huhu

http://mamma-me0ww.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

SYE DH JOIN CIK AISH..jom tok kecomelannyer..

http://chempakasari92.blogspot.com/2011/02/contest-aik-saye-comel-macam-mia-sara.html

http://matamunawarah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saye juin!!! tgk la keserupaan dan kecomelan mereka~ :)

http://nieynasz.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join contest ni.
(^_^')>

http://iammyownheroin.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

kak aish tengok taw! hehe.thnx! =)

salam..me join.entri autopublish jam 10.13 malam nanti..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

weeeee , ain join :)
http://ain-ainea.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Assalamualaikum...sy da join contest nie..check it out yaa...mnatau ader rezki hehe...

http://syimlurfe.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

lupa tggl link hari tu..
hihih


http://mikkosblogshop.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

FOLLOW N JOIN CONTEST !

http://wanisaid.blogspot.com/2011/01/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

salam .
interested jgk nk j0in ;)

http://cweetlollipop.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-mcm.html

TY

ceah d join :)

http://thegreenaddicted.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://naomel.blogspot.com/2011/02/kontest-adek-saya-comel-macam-mia-sara.html

Ina join! :D

joined ! :D
http://thesirinzailanichronicles.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

good luck all !

hey hey hey . ima nk join !

http://imah-jpc.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-macam-mia.html

Kak Aish ..

link atas tu cancel tau .. salah .. sorry :)

ni link yg betul::
http://wanisaid.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://bloggienadya.blogspot.com/2011/02/322011.html

join2..ini anak sy..ehh bukan adikk sy,,hehehe..

http://semanisepal90.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

woo..
ramai nye join!:D
sy pown nak try
ni link sy..jenguk2 la:D

http://sayaygpemalu.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nak join!!!!

http://puteri-katek.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

join

http://kontestaje.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

nk join

http://mycollpic.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Hola cik aish ! join this contest! :)

http://aisyarahim.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

me join

http://mamarifqy.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

salam,

Ainan join juga ye..:)

http://sufeenan.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join ! ^^
http://cahaysehan.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

bole la tgok2..hehe

saya join...
ini borang penyertaan...
http://carutankarutaryl.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah join:

id : lya mama asya

http://fasyafrina.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

tq

hye..!!
yeah..saya join..!
take a look..:)


http://natashaziz.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

dah follow and join contest
nie link saya

http://sophieeliscape93.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join saat saat akhir!

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

join

new contestant here!

http://ctroma.blogspot.com/2011/02/pertandingan-adik-comel.html

sy join!

http://ratusulamanratna.blogspot.com/2011/02/contest-jom-join-contest-adik-saya.html

wink.wink.hei.
da follow kamo ngan join this contest..

http://ihaveyou0801.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

This comment has been removed by the author. - Hapus

http://aqiebloggerboy.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

saya sertai.

hye cik Aish
sy join ur contest
hee.. ;)

http://sheillaluvpink.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

time kasih ;)

da join gk!^_^

http://ficusssbenjamina.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

http://tishanurinsani.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

da join n follow awl tp lupa tggal link kat sini T__T sob3

tq cik aish ;)ni link.

http://hayatihamzah.blogspot.com/2011/02/jom-join-contest-adik-saya-comel-macam.html

Back To Top