.

.

dari biar londeh meh sini den tolong tarik sampai habis.

apa maksud londeh? londeh bermaksud sesuatu yang jatuh atau berubah dari kedudukan asal sama ada disengajakan atau tidak disengajakan. londeh selalu berkait rapat dengan pakaian. (bahagian tubuh badan yang londeh tu kita abaikan. tak tomasuk dalam tajuk kito harini.)


aku hentam je tu. lantaklah kau salah pun. hahaha.


selalunya bila berseluar londeh, kebanyakan orang rasa macam nak tarik je sampai habis biar tak londeh lagi. alang alang sakit mato biar buto teruih yo tak. haks haks haks. tak kisahlah lelaki ke perempuan ke kan tapi yang aku selalu nampak, lelaki. suka bebenar pakai seluar londeh. tau la korang pakai boxer jenama renoma semua kan. tapi yang pakai cap ayam pun sibuk nak tayang gak macam mana lak tu?






walaupun aku tak suka tengok londeh londeh ni tapi mata nakal aku ni memang kadang jeling gak kan nak tau corak apa dia pakai. warna apa, jenama apa. haiyoo..tengok aku dah dapat dosa free. tu belum kes yang perempuan pakai seluar londeh nampak lurah lagi tu. lagi aku terkesima beb!


kalau aku dapat pakwe yang dating pakai seluar londeh, aku akan tarik sampai habis. biar pakai boxer je. tapi tu kerja gila. kang ado lak insiden luar kawalan kang. haa mampuih den. hahaha. oklah. entry ni tak bermaksud untuk mengutuk mereka yang berpakaian begini. sekadar berkongsi perbualan yang pernah diutarakan sesama rakan dan masyarakat sekeliling. kalau tak suka ruangan cemuhan disediakan.

golak golak gak..klik ni ha nak monang tiket konsert yuna!


win ticket for YUNA CONCERT!!










33 Komentar untuk "dari biar londeh meh sini den tolong tarik sampai habis."

hahahaa..londeh je terus..
nak sangat tnjuk boxer..heee

@Nor Syafiqah
haha..rasa mcm nak tarik je..tp tu imaginasi je la..haha

hahaha =) mehh aniss tolong londeh kan!! ngee =) hahahaha *gelak jahat*

@aNiss :):)
amboi....... haaa elok gak tu...cepat anis..pastu snap tau! hahahahaha jahAT

xphm..cntek sgt ke wat sloar londeh2 tuh..:P

ak sbg lelaki pn amat malu dgn lelaki sebegitu.. huhu

@Dea
haha tanya laaa dorang. cantik kot

@HaTi
takpe..aku pun malu gak kalau perempuan yg pakai mcm tu..:(

mak ckp.. letak semut kat situ seluar tu..hehe

boxer RM10 jaa pun. apa kehe nk show off kanak2 zaman skg la ni x tau lar. adk sdara aku mcm ni gak. tp awai2 dah kne pang kt pp dia skali. x ada tamadum punya org. LOL. XD

wey..nk tunjuk boxer mahal kot..cntek pe den beli kt pasar mlm 5hengget 1..waaaa gitewww..

doang boncet kot..seluar xley pkai smpy tang pnggang..ketat..tu yg pkai takat bwh bontot tu..oooppsss

@GeminiGurlz
hahaha mak aku lak ckp letak ais je! kompem lompat lompat ayam

@Mr.Thinker@Ali
yeke rm10 ja? haha tatau la pakaian lelaki..adehh

@NaNaKyu
hahaha logik akal gak tuh..masalah keboroian tu yg tepaksa pakai bwh muntut..haish..malu kita nak taip ..

boxer diaorg mahal... nak tunjuk ler tu...

@tiQz
tu la...mahal kot..rugi tak tayang.. hehe

cunndaa pun menyampah lah ngn style macam nie..mcm tak senonoh pun ade gayenye...
elok je nak p tarik mcm cik aish rase....mcm la boxer die tu mahal..entah2 yg smggu tak basuh...haprak betui....
opppsss...teremosi la pulak...maap..maap..maap...
kikikiki

@cunndaa
hahaha..saba saba...tarik jgn tak tarik..haha

untung die pakai boxer...kalau die tak pakai lansung...camner..?

Ye, farah pun x gemar tengok manusia yang pakai seluar londeh-londeh ni..memang rasa nak tarik terus je seluar tu ke bawah..baru die sedar seluar die terlondeh..hehehe

mgkin die bajet die macho sangat kalah farid kamil bile pkai suar londeh gtu..
haha..
xmacho pon..
burok ade r..
koh3

@Fazil Hamid
uwaaa kalau tak pakai boxer lagi parah...

@Farah
hehe farah kalau pakwe farah mcm tu kan..jgn tarik lak tau..kang dia kejar farah keliling pdg..muahaha

@Cik Ezy
haha tula..klu boxer pink pun still tak lawa kot.

heh..nk bg org cuci mate lah tu..hee:D

den pon tak bapo na minat ngat ngan style gini .
adusss :(

@leeza
haaa cuci la sgt..sampai sakit mata den ni..haha

This comment has been removed by the author. - Hapus

Back To Top