Mari Join Segmen Blog Review oleh Cik Aish


 Segmen ini telah ditutup kerana penyertaan sudah cukup. jumpa di lain hari ye.


special for new blogger!!
kali ini aku nak buat segmen Blog Review. sesiapa berminat untuk blognya direview, boleh letak link blog korang di ruang komen entry ni. especially for new blogger macam aku. yang otai otai aku gerun nak review. kahkahkah. dalam Segmen Blog Review ni, aku akan review blog setiap hari selama seminggu. maknanya dalam masa seminggu, aku akan cuba habiskan mereview blog korang one by one. aku akan buat satu entry satu blog. special!!






apa yang aku akan review nanti?


aku akan komen apa saja sama ada mengenai template, loading speed, style dan macam macam lagi. jadi inilah masanya untuk korang promotekan blog korang. dan yang paling penting, korang boleh tahu apa kelebihan dan kekurangan blog korang dari sudut pandangan aku. ecei macam juri bertauliah lak kan. padahal tak. hehe. try my best. ok. sssyyhh


dan yang paling penting, aku pun boleh belajar jugak something dari korang semua! berminat? 
1.  follow Belog Cik Aish 
2.  buat satu entry bertajuk Mari Join Segmen Blog Review oleh Cik Aish
3.  letakkan banner
4.  tinggalkan link entry tu kat sini.


tarikh tutup segmen adalah pada 8 April 2011
gud luck!





Cik Aish - pada peserta contest Sidebar Paling Smart, contest dah tutup so pemenang akan aku bagitahu nanti dalam masa terdekat ye. tungguuu.. tenkiu for support. luv u guys!


Previous
Next Post »