.

.

surat ni untuk awak..

awak............


saya nak bagitahu. malam tadi saya teringat awak. saya tak sedar saya menangis. geram sangat sebab saya dah janji taknak menangis lagi. tapi malam tadi kalah. loser la saya ni. bukan apa, saya lupa nak delete folder message yang saya save dulu. folder tu kan penuh dengan ayat sweet awak. sayang lah nak delete.


tapi nak buat macam mana, awak dah tinggalkan saya. saya janji saya delete ea? nak baca sekali lagi boleh? boleh kan? masa baca nanti saya janji takkan nangis. hehe. saya tengah kuatkan hati saya ni. tapi penat la. kadang kadang tak kuat. takpe, saya mampu gelak macam biasa. buat macam tak ada apa yang berlaku. saya kena cakap yang saya happy! yea!


jom layan lagu ni! best tau!



10 Komentar untuk "surat ni untuk awak.."

sejak bile pndai jadi jiwang nie?????
huhu

haha prince...sekali sekala..sebenarnya tu skrip filem terbaru.hahah

single terbaru kn cik aish? :) keraskn hati k. ;) gud luck si benyek..asyik nk nangis je.haha

aduh.. tacing nye..
epy2 sllu ye..
xbest la sedih2..
=)

abg stalker....benyek tu apa..haha perkataan baru tu..

ezy....kita dah berjangkit ngn awak la ni..hgaaha..mood awak da ok lum??

nazrey...manede sedih..tp lagu anuar zain tu sedih..best.

aku nak pakwe rambut panjang macam anuar zen hehe

haha.. tapi malam td masa abph rambut anuar pendek la..aku pun suka rambut pjg dia..waaa..

Back To Top