surat ni untuk awak..

Tags

awak............


saya nak bagitahu. malam tadi saya teringat awak. saya tak sedar saya menangis. geram sangat sebab saya dah janji taknak menangis lagi. tapi malam tadi kalah. loser la saya ni. bukan apa, saya lupa nak delete folder message yang saya save dulu. folder tu kan penuh dengan ayat sweet awak. sayang lah nak delete.


tapi nak buat macam mana, awak dah tinggalkan saya. saya janji saya delete ea? nak baca sekali lagi boleh? boleh kan? masa baca nanti saya janji takkan nangis. hehe. saya tengah kuatkan hati saya ni. tapi penat la. kadang kadang tak kuat. takpe, saya mampu gelak macam biasa. buat macam tak ada apa yang berlaku. saya kena cakap yang saya happy! yea!


jom layan lagu ni! best tau!



Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :