Eh? Ada SMS..peminat ke?

Tags

Salam. hai korang adik adik akak akak yang cik aish sayang sekalian. dah makan? haha hari ni mood cik aish super duper baik sebab dapat good news. nak kongsi la dengan pembaca setia cik aish. err..ada ke pembaca setia? tak kira nak kongsi gak. hahaha.


aku kan sekarang tengah buat macam macam kerja sampingan yang boleh dapat side income ni. yela..nak sambung master nak pakai banyak duit. sob sob. (boleh masuk rancangan bersamamu tak? heh) ok so salah satu part time job yang aku buat adalah mengajar tuisyen. ala dah story dah dekat SINI. 



Ini gambar tahun lepas masa Cik Aish mengajar dekat Sekolah Ampangan Seremban.



Lepas tu tadi owner pusat tuisyen tu mesej aku. hehe. 


Salam, cikgu. Good news! Budak budak suka you ajar. Dorang kata dorang faham apa yang you ajar. Keep it up!


Yes. Kepuasan tercapai. yela aku risau sebenarnya mengajar student tingkatan lima. budak SPM tuuu. lepas tu subjek akaun pulak tu. Alhamdulillah dorang faham. Lagi satu sebenarnya aku gerun dengan pusat tuisyen ni sebab dia suka buang tenaga pengajar. kira macam jaga kualiti la. kalau tenaga pengajar tak memuaskan, dia akan terminatekan la. so aku pun boleh tarik nafas lega. eh belum lagi. hehe. tapi lega sikit la. 



Ini student yang baik tau. hihi


Semangat nak masuk kelas. Lepas ni nak tambah subjek lagi. dan tengah nak usha usha pusat tuisyen lain. korang ada anak anak yang nak kan personal tutor tak? saya sedia memberikan perkhidmatan. bayaran kira cincai la..hahahaha just joking.


aja aja fighting!



Cik Aish : Esok jam 9 pagi ada interbiu dekat Syarikat Samsung Sdn Bhd. doakan cik aish berjaya!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :