.

.

Cara nak buat orang klik Churp Churp kita

hai! kali ni cik aish nak buat tutorial yang paling simple. haha. tapi simple simple pun, tak ramai yang buat. sebab bila cik aish blogwalking, tengok iklan ChurpChurp dorang, kebanyakan letak gambar iklan saja. tapi tak letak title pada iklan tu. so kali ni cik aish nak ajar macam mana nak letak title pada iklan tu so bila orang gerakkan cursor mouse dekat iklan tu, akan keluar title iklan tu tentang promotion apa..

kalau tak faham, boleh try alihkan cursor mouse korang dekat iklan churp churp aish. tayah klik just letak cursor je kat iklan tu. see, korang boleh tengok aish letak title dekat setiap iklan tu kan? hehe. (klik la kalau sudi. muah)

ok so lagi menarik kan?

orang lagi rasa nak klik iklan kita kan?

macam ni caranya. 



cuba korang tengok kod iklan dalam kotak merah. cik aish tambah kod title='daftar churpchurp' dekat dalam kod tu kan? yang aish gariskan warna pink tu..(daftar churpchurp tu contoh title iklan aish. korang boleh buat title korang sendiri)

cuma tambah kan kod yang cik aish gariskan dengan warna pink tu dekat dalam kod iklan churpchurp korang. korang boleh tulis apa je title yang menarik orang nak klik! ok selamat mencuba! cik aish dah kumpul baru berapa sen ha. korang pun boleh naikkan lagi collection korang !!!




ads 
klik lah saya untuk daftar!




sharing is caring. dah sharing klik la like! hahaha
26 Komentar untuk "Cara nak buat orang klik Churp Churp kita"

thank you for info :D

hehe. ziema lagi lah RM 0.00 sen ha +___+

cik ezy xdftr pon ngn churp2..
hee..
byk dh 2..
meh banje cik ezy kfc..
hahakk

@rara pinkmafia
dear, aish tgk takde iklan churp2 pun dlm blog u..

bagus le tutorial ni hehe..patutla earning aish dah banyak..
nt nak try buat jadi ke dak tak tau

@nuriz
manede byk sis...takpe..sharing2 apa yg aish tau..tu je..

haa sis pun bt la ok!

@Cik Aish

buat dah, dah jadi hehhe tenkiuuu

haha, cik aish.. atien lansung tak pandai pasal churp churp ni,,huu

Cik Aish, semua gambar² yg Bain snap dlm blog tu hanya pakai digital camera je. Bain pun x mampu nak beli dslr lagi. huhuu...^_^'

Camera compact digicam apa Bain pakai? pergi link sini:-

http://www.baincardin.com/2009/03/pantulan-hdr_20.html

wah skit lg nk cashout tu...hehe...

@sweet stalker
daftar la..sambil menyelam minum air..hehe

@baincardinoww yeke...waahh hebat! nampak cantik laa

@Mr.Kerrohuihh...lambat lg..jauh lg perjalanan..huhu

tlg explain secara detail blh x..x paham laa.. sob..sob..sob

@intan_blur
untuk timbul text bila halakan maouse

camne tu?/ade kekompiusan sikit la...boleh ajar tak??

Back To Top