.

.

sebab utama kenapa Amir Raja Lawak tak tersingkir

mesti macam pelik tertanya tanya sebab apa lah Amir tak keluar masa episod Maharaja Lawak semalam. aku pun pelik gak ni. sebab nak kata kelakar, penat dah aku cuba tak gak mahu gelak dengan lawak dia. kerut kerut dahi ada ar. laju bebenar percakapan dia. tau tau suh orang gelak.


tapi aku rasa dia kekal dalam tu sebab dia selalu mintak maaf dengan kita semua. niat dia murni. orang pun sentiasa maafkan dia. kan dia selalu cakap "IM SORRY"! hahahahaha


adoih. jangan ar baling aku dengan botol. aku pun tak tahu sebenarnya nape Amir kekal dalam tu. pergi tanya pengundi arr! haha


IM SORRY

26 Komentar untuk "sebab utama kenapa Amir Raja Lawak tak tersingkir"

hahahah. tertanya2 gak mne lah dia dpt supplier utk undi dia +__________+

@m y z . z i e m a
haha ke awak yang undi dia? haaaa baik ngaku..hahaha..gurau je

dye suke buat muke kesian kot...hehehe

haha. part dia je terus msuk blik. turn nabil bru kuar balek. haha

R2 better dari Amir..dah rezeki amir kut ha..

hahahakk..
xla maapkn amir..
msti best kalo amir tersingkir..

Tak suke amir, tak paham lawak dia sebab kecek dia ngan dia cakap laju...huhu..lagi la xpahe...huhu

haha..i'm sorry.. xtaw nape dier xtersingkir..:P

@amranaiman
ntah ntah dia kaya..tu ar dia leh undi diri sdiri..haha

@m y z . z i e m a
haha yeke?alahai..sama la...siap ttp pintu terus..

@Zyash
tu la..laju sgt laa..tk tngkap apa yg cuba dia smpaikan

aku ingat lagi time amir still dalam pertandingan raja lawak..lawak die berkenaan dengan cinta. Ayat die : Bagi saya, pengertian cinta ada satu je...I LUV U, U LABI AIR..(hanya orang kelantan yang paham)...maybe pengundi kelantan bayk sokong die..

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

@izzad
oo yeke..tk tgk la raja lawak dulu..tp dgr gak pasal amir ni..org kt mmg tk bst dr dulu..so kali ni br berkesempatan tgk btul2..mmg tk best.haha

hahaha..dia memang patot kluar ar smalam...
tak lawak lansung !!!
i'm sorry..
ni mesti geng kelanatan semanagat vote dia..
huuhu..
saya suka jambu-muka legend , hati cute.
hehehe..
tapi mlm tu jambu tak brapa nak lwak la...
kurang something..

@myezatul aQma
maybe la..takpela nk buat camne..pemenang berdasarkan undi..redho jela..huhu

org negeri die byk undi die kot.. tp serious la, xphm lgsg lawak die.. xde ke undi keluar?

Tengok la orang komen pun banyak dalm ni. .Tula kelebihan dia

Back To Top