Blogger lelaki paling senang dapat follower.

Tags

mengikut teori Professor Ntahapehapentah, blogger lelaki lebih senang dapat ramai follower. pastu dia kata, dalam masa singkat lak tuh. haish ni yang nak marah ni. kite ni berblogging punya la suku abad, baru dapat sejemput follower. dia tak sampai dua bulan dan beriban. haishh. pelik teman dibuatnya!


haha nama pun teori prof ntahapehapentah. tah betul tah tidak. tapi bila pikir balik logik gak kot. lelaki ni memang senang nak pikat follower. sebab secara kasarnya, blogger perempuan lagi ramai dari blogger lelaki. lepastu blogger perempuan pulak ramai di kalangan remaja belasan tahun. 


*ehem kalau blogger lelaki tu hensem, kira bonus ar, memang konfem ramai budak budak perempuan follow. 


jadi walaupun aku bahagia menjadi blogger perempuan macam yang aku tulis kat sini tadi, aku tak nafikan sebenarnya untung jadi blogger lelaki. menulis tak pakai emosi. cool je. hahaha. pastu senang betul nak dapat ramai follower sebab penulisan dorang kadang kadang memang tak dinafikan memang menarik. gaya bahasa yang straight to the point. no kiasan and bunga bunga. haish. nak jadi lelaki tak buleh lak..kuang kuang.


dah dah taknak puji banyak sangat blogger lelaki nanti koyak boxer! 


Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :