.

.

Jom Terjah 5 Blog ni

hai korang. tengah blogwalking ke malam malam ni? ok. sambil sambil tu jom kita blogwalking dekat 5 blog pilihan untuk segmen review hari nie. Apa salahnya kalau kita follow mereka ni kan? boleh tambah kenalan. jom tengok!



 

baca senyap senyap. haaa pelik nama blog ni. jangan buat bising tau nanti tuan blog marah. hehe. ok cik aish jatuh cinta dengan blog ni. korang harus terjah blog ni sebab cik aish rasa blog ni sangat sweet. Kredit pada header yang sangat comel!! Background blog yang sejuk mata memandang. haish suka blog ni! 


sebab tu cik aish tiap kali review, cik aish suka blog yang kemas dan tersusun. bukan serabut macam blog cik aish ni. lepas tu amat jeles dengan blog yang guna warna lembut lembut ni. rasa macam tenang je. bila rasa tenang, nak baca entry pun tenang jugak. hahaha tu la moralnya.. ok. ikut macam maisarah ea.







ok blog ni pulak ceria je. awak guna warna terang untuk background blog tapi still tak sakit mata sebab post background warna putih. hehe so cantik di situ! tentang entry cik aish takde masalah pape.


tapi cik aish nak tegur sikit dekat bahagian sidebar. cik aish tak pasti sama ada laptop cik aish yang nampak lain bila tengok susunan dekat sidebar tu atau pun memang sidebar awak yang ada maslaah sikit. tak banyak sikit je. entry tak nampak la dekat tepi tepi tu sebab banner dan gambar yang awak letak di bahagian sidebar melimpah masuk dalam ruang post entry.


so edit size banner tu ye. lepas tu bahagian rakan blogger tu terlalu panjang. nun ke bawah. apa kata awak buat scroll box. scroll box ni saaaaangattt berguna untuk jimatkan ruang di bahagian sidebar. selamat mencuba!







Winnie Bunny
blog ketiga ni pulak cik aish suka header dia sebab sweet dan kreatif rasa macam nak gigit gigit je header tu. jeles ok. hahaha. blog ni pun tak sarat dengan widget yang melampau jadi nampak nice sangat sangat. alahaii comel blog ni macam tuan dia ye.
 
 
dia suka menternak lemak jugak sebab bila baca entry entry dia banyak pasal makan makan. contohnya macam entry INI. apa pun gud luck ea..jom terjahh blog comel ni.





masz amysya
ok owner blog ni cantik tau. apa lagi pergi terjah! haha. amboi korang pantang cakap cantik laju je kan. ish ish ish. ok blog warna hijau ni sebenarnya masih baru lagi jadi apa kata kita follow dia! tolong menolong amalan mulia. dapat tu? hehe


lepas tu cik aish cari iklan. takde.rugi la tak letak iklan. daftar dengan nuffnang ea. lepas tu cik aish nak bagi tips kalau nak tambah kenalan, rajin rajinkan blogwalking, ringankan tangan memfollow orang lain dan rajinkan update tau! ok selamat berblogging!






Nazurah Mohd Noor 
rasanya malam ni malam header comel sedunia. ni lagi satu blog yang ada header comel. eh tak comel sebenarnya tapi nampak feminin dan smart. suka jugak! rasa nak piat piat je header awak!


ok blog ni dah ok dari segi template. tapi cik aish nak tengok post yang lama lama. nak baca. tapi taknak tekan old post. nak tengok archive sebab dari archive kita leh pilih nak baca entry yang mana. tapi awak takde archive. harap harap lepas ni ada ada kan ea. dan tambah bloglist. gud luck!


blog ibarat rumah. kalau tuan rumah suka rumah dia macam tu, kita sebagai tetamu takde hak untuk paksa tuan rumah ubah. adios!


jangan lupa klik sini! Blog Review Lagi!



9 Komentar untuk "Jom Terjah 5 Blog ni"

akak!
thanks sebab hari tu review..
sy totally ubah :)

belog ai tade dalam senarai ke T______T
hehe gurau je!

Akak, review laa belog saya sekali, hee ^^

thanks akak . hehehe . nanti nak buat balik (:

singgah dari blog Wawa's World .. hehe.
nice entry la, header dorg pon gempak2 belake.
jeles woo... ahahah!
owner blog pon ape kurang hebat nye ye tak? haha

owh. tiada blog kuh. huhuhu. usya 5 blog kt atas ni sat. :)

alaaa...blog saya xcomel ea??wuuu..nk direview jugak..:(

ahaks! gedik kan??

bila nak review blog I?,.heeheee :)

ehehe. thank you cik aish. la ni baru perasan yg blog kena review. teruk kan. hehe. pape pun, thank you sgt2. blog cik aish ok pe. sweet je kaler pink. n suka header cik aish. ;D

Back To Top