.

.

mak terkejut tengok gambar pelakon bogel

haha. mak aku hari ni terkejut besar sebab aku tunjukkan sorang dua artis malaysia yang bogel sana sini. maklum lah mak aku kan dah tua umur 60 tahun jadi dia tak terdedah dengan gosip gosip artis ni. taknak la sebut siapa pelakon kita yang penuh dengan kontroversi. kang dari yang tak tahu, terus sebok nak search kalau aku sebut nama tu kat sini. haha. takmo ok. doce taw.


mak memang terkejut ah sambil aku dok gelak gelak kat sebelah mak tengok muka mak berkerut sambil mengucap panjang. dalam hati aku, "mak, ni baru sikit nih" haha. belum tengok artis hollywood lagi kan?mau mak pengsan nanti. 


tak cukup satu dua artis aku tunjuk kat mak, mak up lagi sorang dua artis. dia kata nak tengok. haish mak? lebih nampak? haha.pastu mak kata, kalau 4tahun lagi tiba tiba mak nak beli laptop sebijik, ada lagi ke gambar tu? mak...! mesti ah ada! uwaa


comel ah mak bila tak tahu pasal IT ni. gerammmm!

18 Komentar untuk "mak terkejut tengok gambar pelakon bogel"

hahaha..mak..mak..mak,abg nk pesan ni.mak jgn lyn sgt pale dak aish ni.kang dia tunjuk kt mak pic Maria lg la mak terkezut.hahaha

haha...sapa maria? maria mariana ke? amboi abang stalker gatai naa...ceq putaq pala sat ti baru ang taq. hehe

ceq x taw la nak oi..habaq mai sat kt ceq.sapa maria?maria elena kot. :P

eceeeiii maria elena eaa? tak la..maria mariana arr.. hehe..pandai cakap utagha nampakkk..

ceq dlu asal mmg sana.la ni bru blk selatan lidah ketaq cni nk speakong.haha..

mmg kontrobersi la..
artis mesia dh cam artis hollywood..
ekeke

@Cik Ezy

hehe biasalah tu, nak tegur da tak larat lagi da..

sapa tuh...mmg betul artis mlaysia tak layak jadi idola...

artis, mcm tu la cara nak cari sesuap nasi. tapi tak semua, tgk mcm lisa surihani. wohoop, comel lah! haha xD

erk..mak nak buat ape dgn gambar tu 4thn lg..

@♥♥syahadah♥♥

hehe tu la..tp suka ngn wardina! boleh dijadikan ikon!

@W

yee..lisa mmg imej suci..suka dia gak!!

@Fazil Hamid

hehe takla..my mom was wondering kalau kalau gambar tu still ada lg ke tak..dia just tak faham apa itu internet.. :p

memang...orang dlu2 tak tau nak gune..tapi diorang pun tak nak ketinggalan gak..so kita sebagai anak ajarla plak diorang skit2..tak gitu cik Aish...

http://kitasemuaguru.blogspot.com/

@izzad

betul betul. mak mmg tatau langsung pasal internet.. :)

Back To Top