.

.

something about me

eceh macam orang nak tahu sangat pasal kau aish oii..udah udah ler tu. hentikan la. ah tak kira nak tulis gak. kite tak kacau awak, awak jangan kacau kita. haha. ok. aku lahir di SELANGOR. so sapa orang selangor angkat tangan macam usop wilcha meh! lahir 26 Jan 1986. dah tua ke? alahai. sobs. 


suka warna pink dan hitam. sebab satu lembut satu ganas. satu baik satu jahat. ha korang agak agak jelah aku macam mana kan. haha. kira seimbang ar tu okay. tak suka warna kuning. kalau nampak kereta kuning, mesti kutuk kereta tu. eh? haha


suka tengok wayang. tapi sekarang tak tengok lagi. lagi suka beli vcd tengok kat rumah dengan Moli, Baby, Chomby, Buchy, Susu, Pipi, Wawa dan Bobby. ramai kan anak aku? korang ada? takde kan? Kalau ada pun mesti semua normal. tapi si Susu cacat sejak lahir. makan berak semua kena jaga. sobs. 


kerja? kita cikgu. tapi susah nak buat muka garang. tapi denda memang kaw kaw. hari guru dapat hadiah. korang ada? takde kan? haha. tapi sekarang dalam plan nak buat master education. tengah cari sponsor. uwargg lagi.


impian? nak anak comel macam mia sara. MAMPU???






2 Komentar untuk "something about me"

laaa...kite ingatkan awak ni AISHwarya rai. iskk...kecewa! hahaha.
Cikgu, cikgu! kite pon orang Selangor jugak. heh. tapi kite muda lagi la. :D

rj Etika : haha tu ar..takpela..mana sama muka mcm aishwarya rai..dia lgi putih kot.haha..

Back To Top