.

.

jom tengok siapa pemenang sidebar paling smart!

waaa...tolong tolong.. aku lak yang cuak ni apahal. ni bukan anugerah bintang paling popular okay. haha. seyes top10 sidebar paling smart yang aku shortlist kan haritu semua cantik cantik..



1st winner .. Amirrah Zawani. 



1. sidebar paling smart!
2. sidebar dia guna warna yang soft. sejuk mata memandang. 
3. takde widget yang mengarut. ringkas
4. dia guna scroll box untuk archive dan bloglist. takde la panjang meleret leret






2nd winner.. lyssasecret



1. title sidebar yang comel! 
2. walaupun takde border tapi title sidebar dia jelas. so senang nak bezakan widget widget  yang ada. 
3. takde widget yang mengarut.
4. ada guna function scroll box




3rd winner .. apaijas



1. sidebar yang simple dan ringkas. 
2. title sidebar yang jelas.
3. takde widget yang mengarut
4. guna function scroll box


tapi ni dari sudut pandangan aku jela. mana yang tak berjaya jangan putus asa. hehe. sama kita baiki sidebar kita ye. aku pun tengah terkial kial nak buat scroll box ni. see? learn something from you alls! tenkiu jumpa lagi!



p/s : emailkan nama penuh, alamat ke email cik aish : ismalizayahya86@gmail.com




14 Komentar untuk "jom tengok siapa pemenang sidebar paling smart!"

tahniah untuk semua pemenang..^_^

haha pemenangnye mesti dah tdo kan..sj je post entry ni kul 2 pg. haha

kul2 pg musang je brjaga..hahahahahaha.abg gurau2.. :D wah,semMart betul. ;)tahniah pemenang2 sume.

abg stalker : haha. ni kes tertdo ptg semalam..tu pasal jadi musang bang oi..haha..

thanks cik aish!!!

my first hadiah sejak berBLOGing..

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh!!!

sorry ter OVERexcited :)

tahniah kpde pemenang!
mmg smart

hafiz : hehe tp hadiah tak seberapa tau.. contest ni just suka2 meriahkan suasana..muahaha

eh,, tenkiu3 sudi pilih i sebangai pemenang.. terharu seyh.. ok jap nak emelkan.. thanks again :)

waahh , Lyssa menang no 2 yeer ? thnx yer cik aish sygg ! :) okiee.. nnty, Lysa emel kan alamat lyssa erkk :))
Thnxx a lot ! ^_^

tak berani nak masuk, aku ye sidebar tuh simple benar ..

takut nak kasi tunjuk kat orang lain ..

Back To Top