jom tengok siapa pemenang sidebar paling smart!

waaa...tolong tolong.. aku lak yang cuak ni apahal. ni bukan anugerah bintang paling popular okay. haha. seyes top10 sidebar paling smart yang aku shortlist kan haritu semua cantik cantik..



1st winner .. Amirrah Zawani. 



1. sidebar paling smart!
2. sidebar dia guna warna yang soft. sejuk mata memandang. 
3. takde widget yang mengarut. ringkas
4. dia guna scroll box untuk archive dan bloglist. takde la panjang meleret leret






2nd winner.. lyssasecret



1. title sidebar yang comel! 
2. walaupun takde border tapi title sidebar dia jelas. so senang nak bezakan widget widget  yang ada. 
3. takde widget yang mengarut.
4. ada guna function scroll box




3rd winner .. apaijas



1. sidebar yang simple dan ringkas. 
2. title sidebar yang jelas.
3. takde widget yang mengarut
4. guna function scroll box


tapi ni dari sudut pandangan aku jela. mana yang tak berjaya jangan putus asa. hehe. sama kita baiki sidebar kita ye. aku pun tengah terkial kial nak buat scroll box ni. see? learn something from you alls! tenkiu jumpa lagi!



p/s : emailkan nama penuh, alamat ke email cik aish : ismalizayahya86@gmail.com




Previous
Next Post »