.

.

siapa lah yang cari coli saiz E??

masyallah. dok belek belek nuffnang tadi, nampak keyword yang orang search kat blog ni. coli saiz e? weh aku nak gelak pun ada, nak marah pun ada. dorang search menda alah tu nak buat apa? ya Allah tolong lah...! haha. blog aku bukan blog 18SX weh. takde istilah coli saiz E dalam entry entry aku sebelum ni. masyallah... haish macam macam lah korang ni! kuikui




dah dah. takde gambar hiasan berkenaan tajuk. lempang nak? hehe


9 Komentar untuk "siapa lah yang cari coli saiz E??"

mcm2 betol la, hahahaha. spe la yang berminat tuh kan.. hahah

hahaha..lawak lawak..bahaya tu..

keh3..
nakal betol..
ade ke carik saiz coli..
haha

heheheh.. kelakar betul la.. ^_^

bru nk tny..x dak gmbaq hiasan?hahaha..ok,da trjwb pun. :D

ha tu la pasal korang...haaa ada sorang lelaki yang komen ni..abg stalker ea yang search keyword tu? hahaha gurau je

hahaha..montang2 la den sorg yo laki kek komen ni ha,den pulak jd mangsa.klu nk search x pyh kt cni kot..yuk ke mall,bhgian underwear.kuang3~ :P

haha amboi abg stalker... pakar ye...sah memang sah abg stalker yang search ni..hahahahahaha

A B C D >E<...mcm ni kan ukuran die ??....

Back To Top