.

.

Agak agak berapa jam Ben Ashaari tidur dan berehat?

hehe. aku adalah peminat setia Ben Ashaari. taknak bagi backlink sebab dia dah femes. muahaha. dia selalu update blog. rajin gile. ada je idea bernas datang. tapi menjadi persoalan, aku terpikir tadi, agak agaknya bila Ben Ashaari tdur dan berehat? hehe.


ni entry pendek. sekian.
18 Komentar untuk "Agak agak berapa jam Ben Ashaari tidur dan berehat?"

btol2..sehari byk btol post dr abg ben..

leeza : haha tu la..pelik..bila masa dia berehat ea??haha..

bro ben tdo dpn lappy kot. :D xpun smbil dia duk lpk2 kt gym tu dia lepak dgn lappy.bwk notebook senang..mn2 pun blh on9.

haha maybe la kot..
tp bgs gak..setiap entry dia berkualiti.. :)

abg ben dari dulu memang rajin upcate..memang dari start dia blogging sampai sekaran..sehari dia entry update, macam saya update entry sebulan..heheh


salam singgah..^^,

tuh lahh.. jeles dgn abg ben.. byk idea :)

zack : haha melampau tu...tu ar..tp penat tu nak update memanjang..haha

anis : apa lagi, jom la ikut mcm dia.jhahaha

maybe dia ada buat entry auto publish kot. miahaha ! mana tau.

dia buat auto post lar aish.. hehehe

abg ben tak tydo kot..
hehehe....

cik ungu : haha yup..tapi still rajin !! huwargh jeles

bambam : tu la..dia buat auto post la tu, tapi still rajin gak..haha

fyna : huish takkan kot..hahaha...tp tkpe..hasil kerajinan dia, berbaloi kot...:)

kena tanya empunya badan ..
=p

nelly : haha taknak la..segan oohh

tak terkejar nak baca entri dia..balik-balik dari kelas je dah terlepas 2-3 entri..memang blogger tegar ni

hazwan : hahaha betul betul..memang tegar!! tapi berbaloi!

Back To Top