.

.

Segmen kenapa saya suka blog awak?

dah tutup dah sayang..



ads 


Jom boring boring hari sabtu ni kita buat segmen. boleh tambah kenalan dan tahu blog yang kita suka selama ni. bagi la penghargaan sikit pada blog yang korang admire tu..hehe.


  • buat satu entry Segmen Kenapa Saya Suka Blog Awak
  • letak banner pink kat atas tu dalam entry korang.
  • bagitahu blog mana yang korang paling suka. satu je k.
  • kenapa korang suka blog tu
  • kalau boleh print screen gambar blog tu. 
  • n jangan lupa drop your link tu kat sini


nilah masanya untuk menghargai blog pujaan korang! 

chaiyok jom join dari biarkan blog korang sunyi hari sabtu nih! hahaha. nanti kalau rajin aku preview blog blog korang dengan blog yang korang suka tu!
18 Komentar untuk "Segmen kenapa saya suka blog awak?"

nice segmen...
kalo bg link blok n boleh ke..?
hehehe...

haishh..takmo la..blog lain arr..haha

@Cik Ezy
sj je cik ezy..boleh gak tambah kenalan n kenal dgn blog yang dorang minat tu

cik aish saya join segmen nie:):)
http://saiepuyie.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kenapa-saya-suka-blog.html

saya join http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

waahhhh ramai nya blogger buat segmen...

saya join :)

http://myzziema.blogspot.com/2011/04/cik-aish-segmen-kenapa-saya-suka-blog.html

saya join http://sayurlemak.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html#more

cik ezy join..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

http://syakirah97july.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suke-blog-awk.html

*saya join segmen nih . mcm best sajee !
ehh , bukan mcm . mmg best . HAHA :)

good segment .

cik aish...KIC join k....=)

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/04/segmen-kenapa-saya-suka-blog-awak.html

@rara pinkmafia
saja nak meriahkan hari sabtu yg boring ni.haha

kenapa sy suka blog awk,sebab blog awk wrna pink.dan comel je rasa..heheee

hai cik aish !
nih blog yg saya minat uh .

http://anisaifulfiradam.blogspot.com

Back To Top