.

.

Cara nak jadi lelaki idaman para perempuan

baiklah abang abang adik adik akak akak. hari ni kita akan bincangkan tajuk hot mehot iaitu bagaimana untuk jadi lelaki idaman. lelaki yang belum berpunya digalakkan untuk salin apa apa yang patut. yang dah berbini sila skip. kerana anda tidak layak lagi.

contoh lelaki idaman aku. muahaha


kadang kadang ada lelaki yang menggunakan teknik old fashion untuk menackle awek pilihan hati. tapi tak berjaya. jadi apa kata korang baca ni dan try menackle balik awek tadi. tengok berjaya atau tak. ngeh. aku pun bukanlah pakar sangat bab ni. tapi at least boleh gak membantu bujang trang tang tang di luar sana. 


kurangkan pergaulan dengan perempuan muda
sebenarnya perempuan tak suka dengan lelaki yang terlalu ramai didampingi gadis gadis yang hot mehot ni. walaupun anda sebenarnya mempunyai hati yang suci bagaikan sutera, tapi first impression tu penting. jadi aku sarankan korang berkawan dengan makcik makcik. sebab perempuan suka lelaki yang ramah dengan orang tua nih. 


kurangkan bercerita tentang sejarah silam
kadang kadang bila dah syok berborak dengan awek pilihan hati, sampaikan korang tak sedar semua sejarah silam korang, makwe nombor satu sampai makwe nombor 37, korang pergi cerita dekat awek tu. jadi awek tu secara automatik termenyampah dengan korang sebab bajet korang ni buaya ke apa ramai sangat ex. 


jadilah lelaki yang kemas dan bersih. 
yang ni aku tak risau sangat sebab lelaki zaman sekarang dah pandai jaga kehormatan perempuan suka skodeng bulu kaki korang yang keriting tu. suka la sgt kan?pst..kalau takde bulu pun, perempuan tak suka..tak macho kot! hahaha kebersihan diri. so tayah bincang pasal ni lah. cuma kuku jari tu rajin rajin kan potong. pastu keluar dating kurang kurangkan pakai suar pendek. sebab


hentikan tabiat menabur janji manis 
perempuan sekarang pandai. tak tahu? meh nak bagitahu. kalau dulu, perempuan senang cair dengan segala janji manismu. janji nak kawen, janji nak bertunang, janji nak setia, janji diana, macam macam lagi ah. but now jadilah lelaki yang bertamadun. action more than talk. eh betul ke ayat aku ni?



oklah.siapa siapa yang nak buat entry tentang cara jadi wanita idaman?hehe


5 Komentar untuk "Cara nak jadi lelaki idaman para perempuan"

adoi,tiadaa bulu kaki ler...:p

adoi ade sararat jugakan iyer cik aish,oklah pun kan..ikutkn sajenye..pun..:p

ha takde??? aiyokkk..tak macho la macam tu.haha gurau je

lelaki mana leh buang bulu kaki.. haram tu...

hmm... ok nak tau gak pasal pa pompuan skang ramai yg suka kat pompuan dari lelaki tgok da la pompuan skang suka sgt memuji artis pompuan cantik lebih2 dari lelaki

Back To Top