.

.

aku rasa macam nak ter curang lah

Assalamualaikum! kabare semua? sihat? bagus. kurangkan makan nasi lemak untuk pertumbuhan yang sihat okay. entry kali ni tak ada kene mengena dengan nasi lemak atau pun cara pemakanan yang sihat. takde langsung okay. bau bau bacang pun tak ada.


sebenarnya aku nak ter curang ni. eh boleh pulak kau nak ter curang curang ni kan? apa kes ni babe? bukan apa, aku bukan nak curang dengan shaheizy sam ke apa ke kan, aku setia dengan dia. cuma ni ha aku nak ter curang dengan Facebook. 


muka ala ala gelak curang


Sekarang ni dah kurang ah aku bukak Facebook. Tak tahu lah kenapa. maybe persekitaran Facebook yang annoying buatkan aku rasa nak ter curang je. sana sini status maki maki. sana sini status geli geli. arghh..tak komen kang, orang kata sombong lak. nak like kang nampak sangat hipokrit nya padahal tak like langsung.


so sekarang apa yang aku buat, aku bukak facebook cuma nak ping blog je. dan tengok blog blog yang ping blog dorang dekat page page macam Sahabat, Gengblogger dan macam macam lagi ah. eh korang kalau update blog, jangan lupa ping blog korang kat sume page page macam ni ea. tu tips untuk yang masih baru. yang dah tahu, duk diam situ. 


so balik pada citer tadi. sekang aku setia dengan blog je. aku rasa banyak info berguna aku boleh serap dalam otak aku ni dengan baca blog blog korang yang berilmiah tu. kalau nak rasa gila gelak keluar usus, banyak je blog yang sajikan citer citer lawak nih. 


so tak perlu ah nak layan facebook lagi. cukup ah sekadar tahu khabar kawan kawan dalam tu. kalau nak harap aku komen status orang yang buat status maki hamun, ngumpat ngumpat pastu status geli geli dengan pakwe, tunang sume bagai, sorry ah. aku malas nak komen. haha. jahat aku kan..


yang penting aku lagi suka komen blog korang. muaahah lagi best.eh ni bukan ayat bodek suh komen blog aku balik eh. takde tau. (sambil buat muka jeling)


16 Komentar untuk "aku rasa macam nak ter curang lah"

betul2...
aku pun dah mula kurang dengan mukabuku nie...
huhu

hahaha kita sama...saye pun dah kurang buka mukabulu skrg ni...borim pulak buka mendalah tu...kalo bukak sebab promote blog n tinjau2 fb kawan2 jer...huhu

aish, mcm mana nak join yg gengblogger dan sahabt tu?

@sweet stalker
pergi dekat facebook..search je nama nama tu..then like page tu ok

setuju2.fb da wt sy mkin mnyampah.plik2 je status updates dorg..sy da lme pon curg ngn fb.more syg kt tweet.ngeeee ^^

kita serupa...FB hanya utk share blog dan share info pasal xtvt je...takda pasal perasaan...hahaha...

babe,knp eh apa yg u fikir sama cm i fikir.heheheh i pon dh jarang berFB.berblog i get more info n ilmu.besh sgt kan.sambil2 leh luahkan perasaan =)

saya buka FB sebab nak post blog saja..yang lain tu memboringkan...

ha..jom komen kat blog saya pulak...komen..jgn tak komen..!

sedikit penghargaan untuk tuan blog..

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/sedikit-tanda-penghargaanku-untuk.html

@♥ eyka elisha ♥
yeke..aish pun nk try guna tweet..hahaha..takde account tweet lg

@Fazil Hamid
huhu..tu la..ntah la facebook mmg mcm tu

@rara pinkmafia
oohh yeke..hehe..tu la..byk info kt leh tau cpt dr blogging kan..

yup..agak setuju ngan cik aish...kekadang bukak fb tue tok main game jer..tapi ada create group..so info2 kitorang share kat situ..klau blog nie susah skit..sebab bukan semua orang minat ngan blog nie..kekadang biler comment orang lambat reply...

@izzadyup..tu la gunanya group2 tu..aish masuk fb pun just jenguk group je..huhu

Back To Top