.

.

aishiteru

haks haks..sebenarnya dah jatuh cinta 8kali kat lagu ni. one, sebab dia punya tajuk memang berkaitan ar dengan nama aku kan.. AISHiteru. muahaha..membuatkan aku tersuka kat lagu ni. so agak agak lagu ni pernah pasang kat blog siapa ye?


15 Komentar untuk "aishiteru"

blog abang stalker....hehehheee...
sbb btul, kena belanja saya lunch esok...kikikiki

alamak..betul lak..muahahaha...ok..sy banje tapi masuk bil abang stalker..hahahahaha

sye2..tp dah buang dahh...sebab byk yg komplen pasal lagu kat blog huhuu~ my fav song too...=)

okey...set....kite geng...kikiki

nur aynie : haha same wit me..my feveret song too!! adess..sian awk..kena berkorban demi blogger lain.hehe takpe..ok la tu

cunndaa : haha silap2 dia ttp jap blog nak lari dr kena banja kt..muahahaha

taufiq : jiwang sekali sekala pe slhnya...hahah

Aisyah Syafiqah : apa lagi, buat ar ringtone..haha

baru perasan en3 ni.. :) da tkr lgu tu blk..jth la cinta kli ke-9 plk. :D

Back To Top