.

.

Segmen Handphone ku

untuk pengetahuan korang, aku suka pakai handphone yang kiyut. sebab handphone yang kiyut tampak lebih sempurna! SAMSUNG CORBY! handphone ni sangat kiyut. Bila SMS dengan kawan kawan, senang je nak pegang.  kalau handphone lain, besar, tebal pastu pegang pun lenguh je tangan. tapi dengan CORBY pegang pun senang sebab dia nipis




kalau saya letak handphone dalam handbag, saya dapat bezakan antara handphone dengan wallet sebab wallet saya tebal. tapi bukan tebal dengan wang ringgit tapi tebal dengan name card. oh phone saya nipis je.  dan yang paling best sekali handphone saya touch screen je. jari pun tak sakit tekan tekan keypad. ada warna kuning, oren, hitam dan pink. tapi saya punya warna pink! 


nipis kan?




saya pakai kaler ni. hehe





21 Komentar untuk "Segmen Handphone ku"

pinkish..!! LOL. anyway, it is nice yo! :)

fon nie pemes kt korea tu..grop 2pm promosi:D

besh ke..lg..ape lg ke-besh-an henpon neh..camera cun x?sound die mantap x?hehe..ske gak..tp xbape yakin nk gne touch screen..org ganas..kang tembus screen fon tu kang..hehe

yup..nipis banyak kelebihan..nak masuk poket seluar jeans pun senang...

@NaNaKyu
uwa..byknya tanya..haha..camera biasa2 je..sound best..haha leh tembus screen ea?? ganasss nyee...haha

@Fazil Hamid
tak boleh...ni je la satu satu je enset yang ada..uwaaa

@izzad
yee..tp mcm tak sesuai utk lelaki..sbb comel sgt enset ni..hehe

hahahaa...xpe3...diterima lagi...japgi saya update nama awak yer

Blogger dan Handphone....

tq cz join..

singgah jalan dari blog chegu..hihi pinky dohhhhh....

x pnah guna hpon other than sony ngan nokia...mcm interesting gak kan hp nih...

@::Mastura:Zakaria::
haha tp ada casing itam gak..kdg2 tukar tgk mood.

@WANDA_ISMAIL
yeke? u shud try la dear..best tau enset ni...comel. dan yg penting frendly user gak

Samsung Corby tu berapa ringgit and beli kt mane? :)

Back To Top