Home » » Aku dah ternoda....

Aku dah ternoda....

kali ini aku akan berkongsi sebuah kisah silam yang tak mungkin akan aku lupa kan sampai bila bila. peristiwa hitam ini berlaku ke atas diri aku pada usia remaja seawal 15 tahun. masa tu aku berseorangan di rumah bersama mak. hari tu hari ahad. jadi aku membuat keputusan untuk mengelap kipas siling yang dah 8 inci tebal habuknya.


aku capai tangga. sebab ketinggian aku tidak mengizinkan aku untuk mencapai kipas siling tersebut. di sekolah pun kawan kawan panggil aku si renek. tak mengapa lah. renek renek pun tetap comel. ok sambung serius. masa aku sedang mengelap kipas tu, sesuatu telah terjadi ke atas diri ku.





aku dinodai..

































apabila mak menarik seluar yang aku pakai masa tu. 
hahahahahahhahahaha


kesimpulannya..korang jeles tak dapat mak yang sporting macam mak aku? sebab lepas mak aku tarik seluar aku, aku kejar mak aku keliling rumah. mak aku ketawa guling guling. aku pun tergelak. dah habis gelak, aku tanya la.."mak seksi tak aish tadi?"


pastu mak jawab..... 












ah takleh gtau kat sini. hahah nanti tak surprise lak..keji keji keji keji keji keji.


29 komen:

Mr.Thinker@Ali said...

serius ROFL....!! HAHAHAHAHA. :)

Cik Aish said...

@Mr.Thinker@Ali

haha oo laju je mr thinker komen ye..amboi amboi..haha

FaraLoveChoco said...

hehehe..kelakar lah ur mom:-)

Anonymous said...

gila statement TNB...hahaha

Cik Aish said...

@FaraLoveChoco
haha i luv my mom very much!!

Fazil Hamid said...

saye jeles...sbb sy tak dapat tgk kejadian tu....hahahaha...

.m y z. said...

hahahahah .comeeeeeeellllllll :D

Cik Aish said...

@Fazil Hamid
kah kah sgt keji yg itu..rasa nak siku2 je. haha

^^eKaTiKaH^^ said...

haha..lawak ar cik aish...=P

yarn liyarnalin said...

yarn pon ternoda baca post nie . haishh (: huahua

Cikbeyla Nabiella said...

HAHA. punye la beriye beyla bace.
sekali kena noda dgn mak sndri. :p

eyh, nak twu la seksi tak?? HAHA

Dea said...

hehe..lucu..!!.:P.. krm slm kt mak cik aish....

Taufiq Wr said...

hahahaha..best bleh gurau ngan mak..dah 3 bulan x jumpa mak..nanti balik!! yeah!!! :D

izzad said...

nape la mase tue tak amik video buat kenangan..nnt tgk balik mesti cik aish gelak sorg2..hehehe...(gurau je..jgn mare) :)

Cik Aish said...

@^^eKaTiKaH^^
hahaha

Cik Aish said...

@yarn liyarnalin
lorhh...ternoda gak? hahahaha

Cik Aish said...

@Cikbeyla Nabiella
haks..mane leh taw..rahsia kerajaan

Cik Aish said...

@Dea
hehe okies!

Cik Aish said...

@Taufiq Wr
hahaha anak mak eaaaa taufiq!!! kantoii..hahah

Cik Aish said...

@izzad
haha takmo..kang tersebar youtube nayo den

aNiss :):) said...

adeshh... lawak... ingat ternoda ape tadi.. ngee =)

COTTON LADY said...

sgt sporting mak cik aish nih~skeskeskeskeske~

Rozami said...

HAHAHA
tak pernah tgk budak perempuan main tarik seluar ni. main dengan mak plak tu

NaNaKyu said...

hehehehe
seb baek xgolek2 ala hindustan

Cik Aish said...

@aNiss :):)
haha amboi anisss..hahahaha

Cik Aish said...

@COTTON LADY
hehe..suka ? meh jadi anak angkat mau

Cik Aish said...

@Rozami
hha book of record la ni kiranya..hehe

Cik Aish said...

@NaNaKyu
haish tak dpt bayangkan.hahaha

Raziq Syahmi said...

haha..lawak2.

TABUNG IRINE




CIK AISH IN DA HOUSE!

CIK AISH IN DA HOUSE!

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA

SAYA MAMA IRINE HUMAIRA
Saya Cik Aish. Mama kepada Irine Humaira. Isteri kepada PP Epal. Mama bekerjaya dan jana pendapatan sampingan dengan Shaklee. Berminat nak dapatkan produk Shaklee beserta bimbingan jadual makan yang tepat, atau pun mahu menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee? Jom! Saya Cik aish yang sporting! 0126716961

IRINE HUMAIRA

IRINE HUMAIRA

ORDER SHAKLEE

SHAKLEE STAR ACHIEVER

SHAKLEE STAR ACHIEVER
"Alhamdulillah, berkat sokongan suami dan keluarga, dapat award ni masa National Conference baru baru ni. Semangat untuk lebih berjaya dalam business Shaklee, niat untuk bantu lebih ramai pelanggan yang memerlukan kerana kepuasan mereka, kejayaan saya juga.."

TESTIMONI VITAMIN E

TESTIMONI VITAMIN E

MASKER OHSEM CIK AISH

BETUL KE VITAMIN BAGUS UNTUK JERAWAT?

MEALSHAKE

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL

SAYA PILIH SHAKLEE SEMASA HAMIL
"saya amalkan B Complex sebagai pembekal asid folik, vVitalea sebagai pengganti Obimin, Vitamin C untuk elak stretch mark, ESP untuk beri kulit bayi cantik, dan Omega Guard untuk IQ bayi..Alhamdulillah Irine lahir pada 30 January 2014 dengan berat 2.97kg, sihat dan jarang demam sehingga harini.." - Cik Aish

KACIP FATIMAH MODEN

KACIP FATIMAH MODEN

VITAMIN C

VITAMIN C
"Lepas sebulan ambil Vitamin C secara konsisten, terasa perbezaan pada kulit. Kulit terasa licin, jerawat jarang keluar, dan warna kulit nampak sekata. Sangat berbeza dengan vitamin C jenama lain sebab Vitamin C Shaklee dihasilkan dengan kuasa pelepasan secara berterusan di dalam badan.."

TURUN BERAT BADAN DENGAN SHAKLEE

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014

SIJIL HALAL SHAKLEE 2014
Untuk pegetahuan pengguna, sijil halal yang dikeluarkan oleh Islamic Services of America (ISA). ISA ini adalah badan yang diiktiraf oleh JAKIM. Anda boleh mendapat senarai penuh Badan Islam yang diiktiraf JAKIM melalui Portal Rasmi Halal Malaysia.

Popular Posts

Blog Archive