.

.

SEMAKAN PANGGILAN UJIAN MEDSI 2011

salam.
ok bagi siapa siapa yang pernah memohon DPLI baru baru nie, boleh lah check sama ada korang terpanggil untuk ujuan MEDSI atau tidak. klik SINI  kalau tak boleh maknanya line sibuk. haha sabar okay. semoga berjaya semua!

ok mana mana yang berjaya dipanggil untuk ujian MEDSI ni, jangan malas malas, dah boleh start baca buku teknik menjawab ujian MEDSI yang dah ada kat kedai buku berhampiran. jangan lambat. time ni la senang sold out. ok gud luck semua! dan pada aku juga sebab aku pun ambik. 

hahahahahaha


Alhamdulillah..cik aish berjaya untuk menduduki ujian MEDSI minggu depan. doakan cik aish!

13 Komentar untuk "SEMAKAN PANGGILAN UJIAN MEDSI 2011"

Good luck..!! semoga lulus MEDSI dan terpilih kpd semua yg terlibat. :)

tahniah, awk...sblm ni amik kos apa?
(reply komen kat shoutbox kite ye, klu sudi la..hehe)
TQ

gud luck babe.i dulu dpt gak.but tak g sbb dh masuk keje =(

@cik blogger
cik aish amik perdagangan sbb kat uitm dulu amik business admin..

hmmmm...harap sgt dpt intebiu

@rara pinkmafia
ruginya rara!! takpela..cik aish mmg minat teaching...sbb tu akan cuba mcm2 cara utk jd cikgu..

cik aish..kite geng..den pun dapat gak..pape pun gud luck ^^

@IJAT360
hohoh yekee..congrat! selamat menduduki ujian medsi!

sama!! semoga kita berjaya!!amin!

apsal xleh check erk...
dr td lg duk cuba..tp xdpt dpt...
asyik enable to connect je...
penat la duk tunggu cam nie...

@Anonymous
line bz...saya pun td lambat gak..hehe sabar naa

aku x dpt medsi..aply tuk dpli perdagangan guna degree ekonomi..marah betul ni!!bangsat betul kementerian pengajian tinggi tu!!harap2 sume org x bjaya medsi tapi x bejaya temuduga..baru adil!!

Back To Top