SEMAKAN PANGGILAN UJIAN MEDSI 2011

salam.
ok bagi siapa siapa yang pernah memohon DPLI baru baru nie, boleh lah check sama ada korang terpanggil untuk ujuan MEDSI atau tidak. klik SINI  kalau tak boleh maknanya line sibuk. haha sabar okay. semoga berjaya semua!

ok mana mana yang berjaya dipanggil untuk ujian MEDSI ni, jangan malas malas, dah boleh start baca buku teknik menjawab ujian MEDSI yang dah ada kat kedai buku berhampiran. jangan lambat. time ni la senang sold out. ok gud luck semua! dan pada aku juga sebab aku pun ambik. 

hahahahahaha


Alhamdulillah..cik aish berjaya untuk menduduki ujian MEDSI minggu depan. doakan cik aish!

Previous
Next Post »