.

.

CONTEST BLOG SAYA SMART

Kali ni Cik Aish menjadi mangsa nafsu serakah si MIMIE yang comel dengan mengetag cik aish untuk join contest ni. Tenkiu dear! Cik aish join okay. Korang taknak join ke? Hadiah lumayan beb! RM RM RM. hahahaha mata duitan jap aku. kalau nak join boleh picit banner kat bawah ni ye. Good Luck semua! 




Mangsa nafsu serakah cik aish untuk tag adalahhhh..
4. uLan


8 Komentar untuk "CONTEST BLOG SAYA SMART"

cewwah...gudlak tau aish!!ehee. nak tau jugak pndangan blogger aish ni. mana tau ade yg xkena ke kat blog cabuk tu..ades.

aduss...kalau blog tak smart nak join boleh tak..??

@Fazil Hamid
alaa blog aish pun tak setandong blog org lain yg hebat2..tapi belasah join je! support blogger len

haha .yeay kena tag! :D

insyaAllah join tapi tapi tapi segan. sobsobb.

Aish yayang :D kte dah wat tag tu dah b4 ni :P http://www.miraedora.com/2011/04/smart-ke-belog-saye.html

Back To Top