.

.

Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal

Setuju tak kalau aku kata yang blogger ni macam artis? Tapi bukan ah semua blogger macam artis. Tapi blogger femes emes yang ada follower beribu ribu lemon macam Ben Ashaari, Cik Epal Gonjeng lepas tu ramai lagi ah. Dorang ni dah macam artis lak aku tengok. best woo kalau terjumpa dorang ni. bukan apa, kot kot dapat aura kefemesan dorang ke kan..haha gurau je. 


jom kita tengok respon dorang kalau jumpa blogger terkenal..


blogger ni suka blog Zack Zukhairi. wahh..nak terjah jugak la..hensem ke? haha gatai mode dinyahaktifkan. kalau dapat jumpa Zack Zukhairi, dia nak ajak spend masa macam pergi karoke ke pergi ice sketing ke..hahaha..adehh seronok baca imaginasi dia ni tau..haishhh..


blogger ni tak nyatakan siapa yang dia nak jumpa. tapi jawapan dia cukup simple dan rasanya semua orang punya idea yang sama macam dia. tapi part last sekali dah start nak gila gila kan? sebab ajak belanja makan..hhahaha..best gak tuh..



erk..yang ni sakit perut aku baca hahaha

dia kata dia teringin nak jumpa Fatin Liyana. wah taste tinggi tau! haha. dia kata lagi, kalau dia dengan boifrend dia pun, dia akan lari lari anak tinggalkan bf dia dan dapatkan blogger tu pastu mintak nombor fon pastu ajak keluar dan snap gambar banyak banyak dan ugut suruh letak dalam blog blogger femes tu. hahahahahahahahaha...sporting betul respon adik kita ni.


ok yang ni pulak macam tak ada perasaan tau kalau jumpa blogger terkenal sebab dia kata dia akan senyum jek. hahahahahaha..adehh...ok lepas tu kalau boleh dia nak blogger femes tu review dan promote blog dia..tolong menolong amalan mulia ye tak..



haha. korang memang best lah. kalau aku jumpa blogger terkenal pun aku macam korang jugak kot. apa pun, aku tahu dan korang pun tahu, yang kita tak mungkin nak buat macam tu. semua ni hanya imaginasi je. hehe. sebab siapa lah kita di mata mereka kan..ewahh ayat nak sadis kan..menyampah ai.tapi aku yakin dorang peramah semuanya. :)


oklah bay!


10 Komentar untuk "Kalau Saya Jumpa Blogger Terkenal"

hehehehe...biaselah blogger femes sape tak sonok if jumpa

jom join
60 blogger dicari....

mmg lah sronok dpt jmpa bloger femes :D

cik aish jgn bgtau abg zack ye.. maluuuu.. ngeh3..

hehe...sume gile-gile..
segmen nie dah tamat tarikh luput kew??
kalau belum nak join..hehe

kalo jumpe blogger2 kat luar sana, mesti rasa 50-50 nak tegur.. dalam hati, betul ke dia ni? kang nak tegur salah org pulk.. heHe

@Chegu Zubir
seronok mmg seronok..hehe kot kot dpt aura ke kan

@gadis melayu
haha zack tu orang nogori gak samo ngn den. hahaha

@ejulz
huh sama la..mybe kt akan pndg2 je kot..:p

Back To Top