Fasha Sandha menang ABP!

Tags

aku rasa dalam banyak banyak anugerah dalam Anugerah Bintang Popular ni, aku paling tunggu kategori pelakon tv wanita popular. sebab aku tengok saingan boleh tahan. Lisa Surihani dengan Scha Al Yahya. dan aku pun tahu jugak Lisa Surihani punya ramai peminat. Tapi menjadi persoalan macam mana Fasha Sandha yang menang? makin banyak kontroversi makin murah rezeki ye. ntah lah. apa pun, tahniah Fasha Sandha!

Blogger yang bekerjaya dan fulltime online business. Jangan lupa add saya di FB dan follow saya di Instagram. Hubungi 0126716961 untuk sebarang pertanyaan mengenai Shaklee

Kongsikan artikel ini di :